FOTO: Sute de oameni, langa sicriul lui Vadim: "Cred ca i-au grabit sfarsitul acolo la spital"

Deși nu l-au cunoscut, oamenii au doar cuvinte de laudă pentru tribun Majoritatea oamenilor care au venit astăzi la priveghiul lui Corneliu Vadim Tudor nu l-au cunoscut personal pe tribun, insă i-au urmărit atat cariera politică, cat și cea de scriitor și, aproape unanim, au ales cuvantul "patriot" pentru a-l descrie pe politician. Scandalurile in care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in varstă de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

acum 98 luni (15 Sep 2015)

In prima zi a priveghiului lui Corneliu Vadim Tudor pe langă cele două fete al fondatorului PRM, soția lui și familia apropiată, aproximativ 200 de persoane au venit să ii aducă un ultim omagiu politicianului.

Astfel, marți după-amiaza, biserica "Sfantu Gheorghe" din Capitală a fost impazită de oameni, care deși nu l-au cunoscut niciodată pe Corneliu Vadim Tudor, au vrut să depună o lumanare la sicriului omului politic. Vadim, campionul extremismului

"Răutatea umană l-a ucis"

Cu greu reușeai să iți faci drum prin biserică odată ce oamenii au inceput să intre, dar și mai greu ajungeai la siciriul acoperit de camere de filmat. Departe de camerele de filmat și de restul oamenilor, intr-un colț, stătea familia tribunului cu lacrimi in ochi.

Eugenia Tudor, fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, a măturisit, printre lacrimi, că deși avea probleme de sănătate serioase, indiferența oamenilor pe care el i-a ajutat și care pe urmă l-au ignorat și probleme financiare au fost cauzele morții sale timpurii.

Fiica lui Vadim Tudor a povestit că tată ei s-a simțit rău cu cateva zile in urmă, "a avut o gheară la inimă", insă nu a vrut să meargă la spital.

Deși nu l-au cunoscut, oamenii au doar cuvinte de laudă pentru tribun

Majoritatea oamenilor care au venit astăzi la priveghiul lui Corneliu Vadim Tudor nu l-au cunoscut personal pe tribun, insă i-au urmărit atat cariera politică, cat și cea de scriitor și, aproape unanim, au ales cuvantul "patriot" pentru a-l descrie pe politician. Nu se va mai naște altul ca el", a povestit un domn, care nu l-a cunoscut niciodată personal de Corneliu Vadim Tudor.

Citește și: Corneliu Vadim Tudor a murit in urma unui infarct

Printre oamenii prezenți la priveghi au fost și mai mulți tineri, care nu l-au cunoscut, dar au auzit că a fost "deștept".

Astfel, un bărbat de aproximativ 28-30 de ani, ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro