FOTO Sute de localnici s-au ales cu podistile distruse de primarie. "Practic, ne interzice dreptul de a mai intra in gospodarie"

FOTO Sute de localnici s-au ales cu podistile distruse de primarie.

"E foarte simplu pentru o familie sa faca rost de patru saci de ciment" Primul gospodar al comunei spune ca satenii, in marea lor majoritate, sunt oameni care isi permit cativa saci de ciment si fiecare trebuie sa isi refaca podisca pe cheltuiala proprie.

acum 107 luni (22 Jul 2015)

Acum oamenii sunt nevoiti sa sara peste santuri, iar masinile sa le tina in curte. Mai grav este ca, spune edilul localitatii, primaria nu le va reface podistile din fata proprietatilor, ci fiecare va face asta pe cheltuiala proprie.

In comuna Visina, pe strada Delureni, muncitorii lucreaza de zor la saparea santurilor si la distrugerea podistilor pe care satenii aveau, pana de curand, acces in propriile gospodarii. De cateva zile insa, acest lucru nu mai este posibil pentru ca muncitorii au spart totul in calea lor, pentru a pregati drumul pentru asfaltare. "Practic ne interzice dreptul de a mai intra in gospodarie. Vine lumea de pe camp cu recolta, se face aprovizionarea cu lemne. Nu stiu cum a facut primaria proiectul, dar nu e normal asa", ne-a spus Marian Ovidiu. Eu nu stiu de ce au facut asta. "E foarte simplu pentru o familie sa faca rost de patru saci de ciment" Primul gospodar al comunei spune ca satenii, in marea lor majoritate, sunt oameni care isi permit cativa saci de ciment si fiecare trebuie sa isi refaca podisca pe cheltuiala proprie. Asta inseamna ca nu trebuie sa facem niciun rabat de pe proiect. In proiect nu avem prevazuta refacerea acestor podete, iar ele se darama pentru ca nu sunt pe acelasi aliniament sau sunt colmatate. E foarte simplu pentru o familie sa faca rost de patru saci de ciment si o plasa de Buzau ca sa refaca aceste podete", a declarat Ilie Sergiu, primarul comunei Visina. Proiectul de asfaltare este unul integrat, obtinut pe masura 322 si este finantat in totalitate de Uniunea Europeana. Are o valoare de 2,5 milioane de euro si prevede si construirea unui after-school. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro