FOTO Start la schi si sanius in Poiana Brasov. Imagini superbe cu statiunea acoperita de zapada

FOTO Start la schi si sanius in Poiana Brasov. Imagini superbe cu statiunea acoperita de zapada

Sase puncte costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei petnru copii, insa costul pentru fiecare punct scade semnificativ daca sunt achizitionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartela de 30 de puncte costa 100 de lei pentru adulti si 55 de lei pentru copii.

acum 74 luni (10 Dec 2017)

Vremea rece, dar ninsoarea sunt motiv de bucurie pentru amatorii sporturilor de iarna. Stratul de zapada pe partiile din partea superioara a Masivului Postavaru este de 40-50 de cm.

Cat costa transportul pe cablu

Biletul pentru urcare/coborare cu telecabina sau telegondola este de 20 lei/calatorie pentru adulti si 10 lei pentru copii, iar un bilet cu o urcare si o coborare este 35 de lei pentru adulti si 17 lei pentru copii. Sase puncte costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei petnru copii, insa costul pentru fiecare punct scade semnificativ daca sunt achizitionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartela de 30 de puncte costa 100 de lei pentru adulti si 55 de lei pentru copii. Pentru fiecare urcare in baza cartelei cu puncte, vor fi taxate sase puncte pentru telecabina Capra Neagra si telegondola, doua puncte pentru teleschiurile Bradul si Ruia sub teleferic, si un punct pentru teleschiurile Stadion si Kanzel. Pe langa saniusul clasic cu care suntem obisnuiti cu totii, pe partie se poate practica si tubingul, un sport extrem de popular in occident. Culoarul are de o parte si de alta mantinele pentru siguranta turistilor. In premira anul acesta a fost amenajata si o zona pentru copiii mai mici de 10 ani, pentru acestia fiind amenajat un traseu cu porti si figurine din burete, dar si un carusel.

Pentru copii, preturile sunt de 20 de lei pentru o ora si 40 de lei pentru o zi. Pentru adulti preturile sunt de 25 lei pentru o ora si 55 lei pentru o zi.

Pentru ca accesul sa se faca cat mai usor in varful partiei de sanius, a fost construit si un trotuar rulant de 80 de metri cu ajutorul caruia turistii sa se poata deplasa fara a face un efort fizic epuizant. Toata zona este iluminata cu ajutorul unor globuri imense, care, pe langa aspectul specific iernii, permit utilizarea partiei si a pistelor si pe timp de noapte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro