FOTO Soseaua inaugurata pe bucati: 14 kilometri spre Sarmizegetusa Regia au fost deschisi, restul in primavara

FOTO Soseaua inaugurata pe bucati: 14 kilometri spre Sarmizegetusa Regia au fost deschisi, restul in primavara

Acest lucru nu s-a intamplat iar Consiliul Judetean Hunedoara a adoptat o hotarare care prevede prelungirea termenului de finalizare a contractului, a carui valoare estimata de plata este de trei milioane de lei - sume considerate neeligibile.

acum 103 luni (22 Dec 2015)

Lucrarile de modernizare a drumului judetean Orastie - Costesti - Sarmizegetusa Regia vor continua si in 2016. Proiectul in valoare de peste 18 milioane de lei trebuia finalizat in decembrie, pentru a putea beneficia de finantarea maxima acordata de Uniunea Europeana, prin Programul Operational Regional 2007 - 2013. Acest lucru nu s-a intamplat iar Consiliul Judetean Hunedoara a adoptat o hotarare care prevede prelungirea termenului de finalizare a contractului, a carui valoare estimata de plata este de trei milioane de lei - sume considerate neeligibile.

Luni, a fost deschis traficul rutier DJ 705 A, pe o portiune de 14 kilometri, intre Costesti si intersectia cu drumul de urcare spre situl UNESCO. De asemenea, mai au lucrari de amenajare a aleii din piatra cubica pana la intrarea in situl UNESCO.

"Ne oprim cu lucrarile atunci cand iarna ne opreste anul acesta, iar dupa ce vine primavara anului viitor cred eu ca nu avem nevoie mai mult de doua-trei saptamani, maximum o luna de munca. Fac o promisiune in fata dumneavoastra: cred ca termenul de intai mai este un termen destul de generos, pentru ca lucrarile sa fie finalizate, receptionate, panglici taiate si bucurie pentru toti ce isi doresc ca judetul Hunedoara sa se dezvolte", a declarat Adrian David, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, la deschiderea primilor 14 kilometri ai soselei spre Sarmizegetusa Regia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro