FOTO Socrul lui Traian Basescu a fost ingropat cu onoruri militare. Imbulzeala la praznicul organizat de familia Basescu la un restaurant din Suceava

FOTO Socrul lui Traian Basescu a fost ingropat cu onoruri militare. Imbulzeala la praznicul organizat de familia Basescu la un restaurant din Suceava

Cateva sute de oameni au participat, sambata, in cartierul sucevean Burdujeni, la inmormantarea lui Gheorghe Andrusca, socrul fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Drum spre cimitir, reparat de urgenta pentru inmormantare Socrul lui Traian Basescu a murit la 96 de ani intr-un camin de batrani.

acum 63 luni (11 Jul 2015)

Cateva sute de oameni au participat, sambata, in cartierul sucevean Burdujeni, la inmormantarea lui Gheorghe Andrusca, socrul fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Barbatul care a murit joi, la 96 de ani, era locotenent-colonel de jandarmi in rezerva, astfel incat a beneficiat de funeralii cu onoruri militare.

Un sobor de noua preoti a oficiat slujba de inmormantare la care au participat Traian si Maria Basescu si fiicele Ioana si Elena.

Inainte ca sicriul sa fie coborat in groapa, jandarmii i-au inmanat Mariei Basescu, fiica lui Gheorghe Andrusca, tricolorul cu care sicriul a fost invelit pe drumul pana la cimitir.

Dupa inmormantare, familia Basescu a invitat pe toata lumea la praznicul organizat la un restaurant din cartierul sucevean Burdujeni, acolo unde au fost pregatite 500 de portii de mancare. Foarte multi suceveni au tinut sa fie alaturi de familia Basescu si la praznic, astfel incat coada la intrare in restaurant numara peste o suta de persoane.

Stiri ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro