FOTO Simona Halep la Miami. Primul cadou important facut de Ion Tiriac

FOTO Simona Halep la Miami. Primul cadou important facut de Ion Tiriac

Daca trece pe Stephens, iar Serena Williams isi respecta statutul de favorita si o va elimina pe nemtoaica Sabine Lisicki, atunci Simona si Serena se vor intalni in semifinalele turneului de la Miami.O victorie la Miami ar propulsa-o pe Simona Halep pe locul 2 WTA, pozitie pe care a mai fost anul trecut, timp de sapte saptamani.

acum 52 luni (1 Apr 2015)

Simona porneste ca favorita in disputa cu jucatoarea de culoare, chiar daca scorul in intilnirile directe este 2-2. Daca trece pe Stephens, iar Serena Williams isi respecta statutul de favorita si o va elimina pe nemtoaica Sabine Lisicki, atunci Simona si Serena se vor intalni in semifinalele turneului de la Miami.O victorie la Miami ar propulsa-o pe Simona Halep pe locul 2 WTA, pozitie pe care a mai fost anul trecut, timp de sapte saptamani.

Evolutiile bune si ascensiunea profesionala au adus-o pe Simona tot mai aproape de Ion Tiriac, cel care se ocupa acum de iamginea ei, chiar daca nu o face oficial. Omul de afaceri roman, proprietar al turneului de la Madrid, catalogat ca Premier Mandatory, adica de acelasi nivel ca Indian Wells si Miami, i-a facut deja un cadou important jucatoarei de 23 de ani. Simona Halep a fost cea mai controlata sportiva din circuitul WTA VIDEO Fanii romani au ajutat-o pe Simona Halep facand un gest nesportiv la adresa italiencei Cristian Tudor Popescu explica unde s-a facut difernta dintre Halep si Penetta. "Simona a dat impresia ca se uita la un film" Simona Halep la Miami: romanca a vorbit despre meciul cu Stephens si un amanunt ingrijorator in duelurile cu ea

Afisul din 2015

Afisul din 2014 ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro