FOTO Simona Halep a jucat tenis cu Ion Tiriac: "M-am simtit si eu copil!". Posibila schimbare de antrenor

FOTO Simona Halep a jucat tenis cu Ion Tiriac:

Sosita de curand de la New York, locul 2 WTA nu a avut timp de respiro. M-am bucurat pentru Pennetta, dar si pentru Vinci, pentru ca au ajuns la o varsta si cred ca si-au implinit visul de a juca o finala de Grand Slam.

acum 55 luni (16 Sep 2015)

Sosita de curand de la New York, locul 2 WTA nu a avut timp de respiro. Impreuna cu Ion Tiriac, ea a participat la inaugurarea a doua terenuri de tenis in cartierul bucurestean Pantilimon, investitie la care a contribuit si sponsorul Dedeman.

Cele doua terenuri de zgura se afla in incinta Complexului Sportiv care poarta numele lui Ion Tiriac, pe suprafata fostei arene Granitul, iar magnatul si Simona Halep au schimbat mingi cu 50 de copii..

Halep a decis sa ia startul in cele trei turnee din China, unde va trebui sa se descurce fara antrenorul Darren Cahill, retinut de angajamentele pe care le are in SUA cu postul ESPN. De altfel, e posibil ca Simona sa produca o noua modificare in echipa tehnica, afirmand ca va anunta dupa Turneul Campioanelor hotararea pe care a luat-o.

Ce a spus Simona

A fost placut ca am ajuns in semifinala la US Open, dar neplacut pentru ca am pierdut..

M-am bucurat pentru Pennetta, dar si pentru Vinci, pentru ca au ajuns la o varsta si cred ca si-au implinit visul de a juca o finala de Grand Slam. Ma asteptam ca Flavia sa se retraga si e cel mai placut mod sa te retragi cu un Grand Slam.

Pana la Turneul Campioanelor mai am am trei turnee, Guangzhou, Wuhan si Beijing, la care sper sa joc tenisul pe care l-am jucat in America. Bineinteles ca imi doresc sa ajung in varf de forma la Singapore.

Turneele de pe hard au fost bune pentru ca mi-am recapatat increderea dupa un sezon slab pe care l-am avut la Roland Garros si la Wimbledon. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro