FOTO Show aviatic la Baia Mare cu avioane de lupta si elicoptere PUMA

FOTO Show aviatic la Baia Mare cu avioane de lupta si elicoptere PUMA

Spectatorii prezenti au avut parte de acrobatii facute de cei de la Hawks of Romania, Blue Wings, Vulturii Tricolori, The Pelicans si White Wings.

acum 75 luni (25 Oct 2014)

Spectatorii prezenti au avut parte de acrobatii facute de cei de la Hawks of Romania, Blue Wings, Vulturii Tricolori, The Pelicans si White Wings. Mitingul aviatic a avut o duratza de aproape 3 ore, punctele forte ale evenimentului fiind avioanele de lupta MIG 21 si elicopterul IAR 330 PUMA. Am avut un steag conceput si proiectat in mare parte de mine.

Este al doilea, dupa primul experiment de 100 metri patrati, are 450 mp si este unic in Europa. E nevoie de pregatire, perseverenta, dar trebuie sa iiti faci treaba si atat", a explicat Marius Parvu de la Aeroclubul Pitesti.

Spectatorii s-au declarat multumiti de ceea ce au vazut la Baia Mare: "Mi-a placut foarte mult. IImi place ca se organizeaza astfel de mitinguri aici la aeroport. Intr-un fel e si asta o mandrie a noastra si mi s-a parut foarte spectaculos totul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro