FOTO Sesiune de amor prelungita-n strada: barbat plimbat in lesa de o prostituata

FOTO Sesiune de amor prelungita-n strada: barbat plimbat in lesa de o prostituata

Internautii de pe site-ul de social chinez Weibo inca mai incearca sa-si dea seama de relatia celor doi, daca femeia era dama de companie sau partenera barbatului, si ce mesaj incercau sa transmita.

acum 92 luni (13 Sep 2016)

O femeie a socat trecatorii in timp ce-si plimba partenerul smucindu-l ca pe un caine, acesta fiind legat in lesa si mergand in patru labe, la ora de varf.

Soferii si trecatorii care mergeau spre case in acea dupa-amiaza au fost consternati la vedere celor doi pe strazile din Fujian, China de Est, scrie mirror.co.uk.

Dat fiind faptul ca astfel de scene nu sunt vazute in fiecare zi, multi au inceput sa-si scoata telefoanele, in dorinta de a surprinde momentul.

Actul bizar a atras atentia atat de mult, incat politia a ajuns in cele din urma la fata locului si le-a impus celor doi sa inceteze.

Internautii de pe site-ul de social chinez Weibo inca mai incearca sa-si dea seama de relatia celor doi, daca femeia era dama de companie sau partenera barbatului, si ce mesaj incercau sa transmita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro