FOTO Serena Williams a facut ravagii la Milano intr-o tinuta provocatoare

FOTO Serena Williams a facut ravagii la Milano intr-o tinuta provocatoare

Serena Williams a participat la o gala de binefacere organizata de Novak Djokovici in Milano, insa pana la acest dineu ea a iesit la o cafenea alaturi de cativa prieteni si a preferat, normal, o tinuta mai lejera.

acum 93 luni (22 Sep 2016)

Serena Williams a participat la o gala de binefacere organizata de Novak Djokovici in Milano, insa pana la acest dineu ea a iesit la o cafenea alaturi de cativa prieteni si a preferat, normal, o tinuta mai lejera. A ales un tricou mulat, o vesta neagra care venea putin peste pantalonii scurti de jeansi, tocuri de 17 centimetri si ochelari de soare.

Innebunita dupa moda, ea insasi proprietara unei linii vestimentare si prezenta la mai toate actiunile mari din Statele Unite, Serena a avut ocazia sa-l intalneasca la Milano si pe Giorgio Armani. A postat o poza pe Instagram alaturi de creatorul de moda de 82 de ani si a scris un singur cuvant pentru a-l descrie pe Armani: "Legendar".

Prin prezenta la gala de binefacere a lui Djokovici, americanca i-a intors de fapt serviciul sarbului. Luni, Novak a fost la Nisa alaturi de Serena, la lansarea academiei de tenis a lui Patrick Muratoglou, antrenorul jucatoarei din Florida.

Eliminata in semifinale la US Open, Williams vrea oricum sa mai ia o pauza de la tenis si intentioneaza sa sara inclusiv peste Turneul Campioanelor, prestigioasa intrecere de final de an. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro