FOTO Secretul Angeliquei Kerber. Cu cine se iubeste liderul mondial din tenisul feminin

FOTO Secretul Angeliquei Kerber. Cu cine se iubeste liderul mondial din tenisul feminin

Nemtoaica de 28 de ani, care a detronat-o din postura de lider pe Serena Williams, in septembrie, este o persoana extrem de discreta in ceea ce priveste viata personala.

acum 92 luni (25 Oct 2016)

Nemtoaica de 28 de ani, care a detronat-o din postura de lider pe Serena Williams, in septembrie, este o persoana extrem de discreta in ceea ce priveste viata personala. "Pentru mine, cel mai important lucru este tenisul", afirma ori de cate ori are ocazia tenismena cu tata polonez si mama nemtoaica. Kerber n-a aparut niciodata in public alaturi de un barbat care sa-i fie iubit si isi traieste viata departe de lumina reflectoarelor.

Si totusi, lucrurile nu sunt atat de simple pe cat ar vrea ea sa para. Diverse publicatii online dedicate mondenitatilor din tenisul feminin au semnalat nu o data ca Angelique Kerber si antrenorul ei Torben Beltz formeaza un cuplu. Cei doi ar fi trecut chiar si printr-o despartire profesionala, cauzata de problemele personale.

Torben Beltz a pus-o pe picioare si anul acesta nemtoaica a avut un parcurs fantastic: doua titluri de Grand Slem, argintul olimpic si locul I WTA. Dupa fiecare meci, Angelique Kerber il imbatiseaza adanc pe Torben, iar prin lumea tenisului se vorbeste chiar de o casatorie intre cei doi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro