FOTO: Schimbare surprinzatoare a unui caine fara stapan, salvat de o fotografa

Soarta unui caine fara stapan a luat o intorsatura neasteptata, dupa ce fotografa germana Julia Marie Wener l-a salvat de la o vata mizera.

acum 95 luni (17 May 2016)

Soarta unui caine fara stapan a luat o intorsatura neasteptata, dupa ce fotografa germana Julia Marie Wener l-a salvat de la o vata mizera. In timp ce restul oamenilor nu au vazut in animal decat un caine murdar, fara stapan, pentru fotografa, cainele a semanat, inca de la inceput, cu leul Simba, din animatia Disney "Regele Leu", noteaza site-ul Boredpanda.

Fotografa a mai marturisit ca, la inceput, animalul era foarte rezervat. "Cineva apropiat, care stie foarte multe depsre caini, mi-a spus ca cel mai bine este sa lucrez cu el si sa il invat diverse trucuri. Fotografiile reprezinta atat o joaca, cat si un exemplu de munca de echipa", a mai spus ea.

Julia crede ca Tschikko a fost abandonat de stapani, care l-au aruncat dintr-o masina, in Spania. "Toata lumea il fotografiaza, iar copiii ma intreaba frecvent daca este un leu adevarat", a mai spus ea.

Deschideti galeria pentru a vedea mai mult fotografii cu cainele - leu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro