FOTO Schimbare radicala de look pentru Gica Popescu. Cum arata fostul mare international

FOTO Schimbare radicala de look pentru Gica Popescu. Cum arata fostul mare international

Omul care a jucat de 115 ori pentru nationala Romaniei a fost prezent zilele trecute la prima editie a memorialului Daniel Prodan, un turneu organizat la Chiajna la care au mai participat si alti fotbalisti din Generatia de Aur.

acum 28 luni (18 Nov 2017)

Popescu n-are nici cel mai mic gand sa revina in fotbalul romanesc, dar asta nu inseamna ca nu urmareste atent tot ceea ce se intampla, fiind un puternic contestatar al actualei conduceri a FRF.

Omul care a jucat de 115 ori pentru nationala Romaniei a fost prezent zilele trecute la prima editie a memorialului Daniel Prodan, un turneu organizat la Chiajna la care au mai participat si alti fotbalisti din Generatia de Aur. In urma cu ceva timp, el a investit 50.000 de euro intr-un implant de par, dar probabil fie nu e multumit de rezultatele acestuia, fie a simtit nevoia unei schimbari.

Saptamana trecuta, Gica Popescu si Gica Hagi au mers in Turcia, pentru a discuta cu un om de afaceri, care vrea sa ii aduca pe cei doi la echipa pe care patroneaza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro