FOTO Saptamana Modei la New York: explozie de culoare, tinute sobre si eleganta in tenisi

FOTO Saptamana Modei la New York: explozie de culoare, tinute sobre si eleganta in tenisi

Designerii care si-au prezentat colectiile la Saptamana Modei de la New York, din perioada 3-11 septembrie, propun o paleta foarte variata de stiluri pentru sezonul primavara-vara 2015, de la imprimeurile florale, multicolore ale Carolinei Herrera si pana la tinutele sobre ale Verei Wang, care amintesc mai degraba de sezonul rece. Rochiile lungi, cu fuste voluminoase si flori supradimensionate aduse de Herrera pe podiumul de la Saptamana Modei de la New York au fost imprimate digital. "De la puloverele mari, barbatesti, imprimate cu stele si cranii, pana la ghetele impodobite cu si mai multe stele, colectia a avut ceva magic, trupa care a cantat live si florile proaspete completand decorul de festival", spune Suzy Menkes.

acum 108 luni (12 Sep 2014)

Designerii care si-au prezentat colectiile la Saptamana Modei de la New York, din perioada 3-11 septembrie, propun o paleta foarte variata de stiluri pentru sezonul primavara-vara 2015, de la imprimeurile florale, multicolore ale Carolinei Herrera si pana la tinutele sobre ale Verei Wang, care amintesc mai degraba de sezonul rece.

Printre designerii prezenti la evenimentul de moda s-a numarat si romanul Dorin Negrau, care si-a prezentat joi, 11 septembrie, colectia "Duality".

Colectia Dorin Negrau

Ca un omagiu pentru victimele atentatelor din 11 septembrie 2001, Dorin Negrau a stilizat insemnele de doliu traditional romanesc. In premiera la Saptamana Modei de la New York, o proiectie holografica 4D a luat locul unei defilari traditionale pentru marca sa, Polo. Designerul si-a dus cu masinute de golf cele cateva sute de invitati pe malul lacului din Central Park.

Tinuta Carolina Herrera

Spectacolul 4D a fost proiectat deasupra emblematicului parc al orasului New York, pe un ecran-gigant, de 18 metri inaltime si 45 de metri lungime.

Tehnologia in slujba modei

Dupa 34 de ani in aceasta industrie, sa mai poti surprinde publicul cu o colectie inedita nu este deloc usor, dar Carolinei Herrera i-a reusit acest lucru. Rochiile lungi, cu fuste voluminoase si flori supradimensionate aduse de Herrera pe podiumul de la Saptamana Modei de la New York au fost imprimate digital. - Herrera) experimentand idei noi, dar pastrandu-si in acelasi timp stralucirea si eleganta in ADN, a concluzionat Suzy Menkes, editor international al revistei "Vogue" si unul dintre cei mai influenti critici de moda.

Ploaie de flori

Stilul anilor '60-'70, cu imprimeurile lor florale, cu dungi, carouri si pantaloni evazati, se regaseste in colectia pentru primavara-vara 2015 a designerului Tommy Hilfi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro