FOTO Romania in miniatura, in Piata Sfatului

FOTO Romania in miniatura, in Piata Sfatului

Este promovat si cel mai important pictor pe sticla din Romania, Nicolae Suciu, care este din Cincu", a declarat Nicolae Marghiol, presedintele Asociatiei cele Mai Frumoase Sate din Romania.

acum 74 luni (7 Sep 2014)

Vizitatorii pot vedea exact ce are tara noastra de oferit in materie de turism, practic pot vedea o Romanie in miniatura. Panoul Brasovului este bine reprezentat, atat cu obiectivele turistice deja celebre, cat si cu satele sale. Este promovat si cel mai important pictor pe sticla din Romania, Nicolae Suciu, care este din Cincu", a declarat Nicolae Marghiol, presedintele Asociatiei cele Mai Frumoase Sate din Romania.

Din expozitie nu lipsesc castelul Corvinilor, Cetatea Sighisoarei, Manastirile din Moldova, traseele montane spectaculoase, litoralul romanesc, dar si personalitatile de marca care au adus faima locurilor natale.

"Ideea este una foarte buna, mai ales ca totul este grafic.

"Noi sumtem din Sibiu si ne bucuram ca si judetul nostrum este aici la loc de cinste. La Fel ca si Brasovul, Sibiul are ce arata si merita vizitate de turisti", a spus Radu Cosma. Eu sunt mare amator de calatorii si am descoperit aici cateva locuri pe care trebuie neaparat sa le vad", spune Ioan Mihalache. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro