FOTO Romani in chiloti pentru distractie si pentru locuri de munca

FOTO Romani in chiloti pentru distractie si pentru locuri de munca

Pana la urma, oficialii de la Metrorex au lasat de la ei si au spus ca totul va fi in regula daca participantii vor purta boxeri sau pantaloni scurti. Ii e scarba de oceanul de prosti care il inconjoara, de la bodyguarzii de la metrou, "niste boi care isi dau importanta", pana la tinerii care n-au nimic in cap, "uite-te la ei cat sunt de prosti. A coborat la Unirii si s-a dus spre statia tramvaiului 32, scarbit de tot, inclusiv de meseria de ziarist, care te pune in situatia sa stai de vorba cu toti nebunii: "Tot e bine ca ai un loc de munca".

acum 74 luni (11 Jan 2015)

Bucurestiul a intrat in randul lumii si a sarbatorit azi, laolalta cu alte 59 de orase din lume, "Ziua fara pantaloni". Ideea acestei zile pleaca de la premisa ca e amuzant sa vezi oameni fara pantaloni pe ei intr-un vagon de metrou.

Oamenii care au calatorit cu metroul intre Pipera si Berceni nu au fost, totusi, prea amuzati. Ceea ce trebuia sa fie o miscare clandestina, de tip "flash mob", si sa provoace surprindere si amuzament, s-a transformat intr-o mare actiune de presa. Bucurestenii au crezut ca e vorba de vreo actiune cu vedete si au dat din mana a lehamite. Nu s-au dat amenzi

Zilele trecute, Metrorex ameninta ca nu va autoriza actiunea, pe motiv ca "romanii nu sunt pregatiti sa vada oameni in chiloti la metrou". Pana la urma, oficialii de la Metrorex au lasat de la ei si au spus ca totul va fi in regula daca participantii vor purta boxeri sau pantaloni scurti. Deznodamantul a fost ca unele fete au depasit limita impusa si au venit in lenjerie intima cu dantelute si tot tacamul. Politistii si oamenii de ordine de la metrou s-au uitat pe sub sprancene, au murmurat in barba "dementi" si s-au facut ca nu vad.

Dar, daca e sa vorbim de umor, cel mai amuzant a fost un domn intre doua varste, care, fara sa aiba vreo legatura cu manifestatia, se plimba tacticos pe peronul de la Unirii 2, fara sa-si dea seama ca are slitul pantalonilor descheiat.

"Intre altele, am si prostata"

Printre tinerii care se hlizeau de propria inadecvare si-a facut loc si un om necajit, Vasile, impreuna cu cateaua lui, Contesa. Vasile si-a dat si el pantalonii jos, dar, spre deosebire de ceilalti, care o faceau pentru niste idei abstracte - distractie, libertate -, Vasile s-a dezbracat pentru locuri de munca. Ii e scarba de oceanul de prosti care il inconjoara, de la bodyguarzii de la metrou, "niste boi care isi dau importanta", pana la tinerii care n-au nimic in cap, "uit... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro