FOTO. Rockerul Lenny Kravitz, intr-o noua postura artistica

Totodată, pe langă fotografiile realizate de Lenny Kravitz, vizitatorii vor putea admira la OstLicht și portretele realizate de Mathieu Bitton, fotograf care l-a insoțit pe muzician de-a lungul anilor in turneele sale mondiale, reușind să surprindă atat ipostazele impresionante de pe scenă, cat și momentele și orele liniștite dintre concerte.

acum 106 luni (7 Aug 2015)

Celebrul rocker Lenny Kravitz va inaugura, luni, prima sa expoziție de fotografii, la Galeria OstLicht din Viena. este viața suprarealistă a unui star rock care este urmărit tot timpul de fani, fotografi și reporteri - toți inarmați cu smartphone-uri, aparate foto, camere video, microfoane și... Ceea ce percepeam inainte a fi intruziv a devenit acum un minunat moment de dans intre vanător și pradă", a mărturisit artistul.

Citește și: VIDEO + FOTO: Lenny Kravitz, incident penibil in timpului unui concert: Pantalonii cantărețului s-au rupt intre picioare

Expoziția "Flash!" din capitala Austriei cuprinde o selecție de 50 de fotografii alb-negru realizate de Lenny Kravitz. Ideea de a organiza expoziția la Viena s-a născut incă de anul trecut, cand rockerul a vizitat galeriile WestLicht și OstLicht. Expoziția deschisă in capitala Austriei a fost insă extinsă și special adaptată pentru galeria vieneză.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea cateva dintre pozele realizate de rockerul Lenny Kravitz.

Totodată, pe langă fotografiile realizate de Lenny Kravitz, vizitatorii vor putea admira la OstLicht și portretele realizate de Mathieu Bitton, fotograf care l-a insoțit pe muzician de-a lungul anilor in turneele sale mondiale, reușind să surprindă atat ipostazele impresionante de pe scenă, cat și momentele și orele liniștite dintre concerte. Aceste lucrări sunt prezentate pentru prima oară in cadrul expoziției "Flash!", deschisă publicului intre 11 și 22 august la Viena. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro