FOTO Robert Turcescu s-a casatorit: "Este o zi minunata pentru noi, o poveste fericita". Imagini de la cununia civila

FOTO Robert Turcescu s-a casatorit:

Robert Turcescu (39 de ani) s-a insurat, sambata dimineata, cu partenera sa de viata, Oana Nutu (25 de ani), cea care i-a fost alaturi in ultimul an. Regret ca a iesit acolo un incident, inteleg dorinta unor colegi de breasla de a obtine fotografii sau declaratii (de altfel am si stat de vorba cu cei care ne-au asteptat la intoarcerea acasa in fata portii), dar n-am nicio vina.

acum 68 luni (4 Oct 2014)

Robert Turcescu (39 de ani) s-a insurat, sambata dimineata, cu partenera sa de viata, Oana Nutu (25 de ani), cea care i-a fost alaturi in ultimul an. De asenemenea, Turcescu le-a multumit ziaristilor prezenti "pentru decenta" si i-a rugat "sa respecte faptul ca este vorba despre un eveniment intim, o poveste fericita".

Evenimentul a fost marcat si de un incident, unul dintre fotografii prezenti la Primaria Sectorului 1 a fost agresat fizic de un paznic.

La scurt timp, Robert Turcescu a dat cateva explicatii pe Facebook cu privire la incident, precizand ca el nu a avut niciun amestec si "nu a luat masuri de siguranta pentru a bloca accesul jurnalistilor". Regret ca a iesit acolo un incident, inteleg dorinta unor colegi de breasla de a obtine fotografii sau declaratii (de altfel am si stat de vorba cu cei care ne-au asteptat la intoarcerea acasa in fata portii), dar n-am nicio vina. Va multumim pentru urari si pentru gandurile bune, sa ne vedem sanatosi!", a scris Turcescu pe Facebook, acesta fiind primul mesaj al jurnalistului de cand a dezvaluit ca a fost ofiter sub acoperire, pe 21 septembrie.

Robert Turcescu are o fiica, Ioana, in varsta de 12 ani, din prima casatorie, care s-a incheiat in 2004, si a mai avut o relatie de zece ani cu actrita Oana Sarbu, relatie ce s-a terminat discret la inceputul acestui an.

Cununia civila a fostului realizator de la B1 TV vine intr-o perioada tulbure din viata lui, dupa ce pe 21 septembrie, Turcescu a publicat, pe blogul personal, un text intitulat "Marturisire si spovedanie" in care pretinde ca ar fi fost locotenent-colonel sub acoperire, precum si o serie de documente care vin in sprijinul dezvaluirii.

Joi, 2 septembrie, Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, a precizat ca Parchetul a decis sa nu se sesizeze in urma declaratiilor facute de Robert Turcescu pentru ca acestea nu au pus in pericol sigu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro