FOTO. Rise Project: Cine l-a insotit pe seful PSD in calatoriile in Brazilia. Numai in 2010, Liviu Dragnea ar fi ajuns in Fortaleza de 16 ori

Seful PSD, Liviu Dragnea, ar fi mers in Brazilia, de mai multe ori, alaturi de reprezentanti ai companiei TelDrum, de patronul sinucigas al Regiotrans, dar si de proaspat angajata secretara de la minister, scrie Rise Project, care a publicat o ancheta semnata impreuna cu reporterii unei televiziuni din Brazilia. Comana urma sa fie acuzat de catre DNA de pagubirea bugetului public cu mari sume de bani si sa sfarseasca spanzurat in toaleta unui avion, iar Gheorghias avea de administrat, cel putin pe hartie, Tel Drum, firma de pe urma careia a beneficiat familia Dragnea si care a jonglat cu sute de milioane de euro, bani publici", potrivit anchetei Rise Project.

acum 80 luni (3 Jul 2017)

Seful PSD, Liviu Dragnea, ar fi mers in Brazilia, de mai multe ori, alaturi de reprezentanti ai companiei TelDrum, de patronul sinucigas al Regiotrans, dar si de proaspat angajata secretara de la minister, scrie Rise Project, care a publicat o ancheta semnata impreuna cu reporterii unei televiziuni din Brazilia.

Astfel, jurnalistii Rise Project ar fi obtinut indicativele zborurilor care i-au adus in Fortaleza, numerele pasapoartelor folosite, precum si datele si orele exacte cand au trecut prin punctele de frontiera Dragnea si apropiatii sefului PSD. Comana urma sa fie acuzat de catre DNA de pagubirea bugetului public cu mari sume de bani si sa sfarseasca spanzurat in toaleta unui avion, iar Gheorghias avea de administrat, cel putin pe hartie, Tel Drum, firma de pe urma careia a beneficiat familia Dragnea si care a jonglat cu sute de milioane de euro, bani publici", potrivit anchetei Rise Project.

Astfel, el ar fi trecut primul prin filtrul de frontiera de pe aeroport, la ora 19.30, in timp ce celorlalti doi le-ar fi fost stampilate pasapoartele o jumatate de ora mai tarziu.

"Dragnea era la acea data presedintele Consiliului Judetean Teleorman, avea dreptul la pasaport diplomatic iar acest voiaj a fost unul dintre primele in lunga serie de calatorii pe care le va face spre Fortaleza pana in 2016 (...). Vizita inceputa in formula completa Dragnea - Comana - Gheorghias la Fortaleza pe 16 februarie 2009 s-a incheiat pentru Comana pe 24 februarie cand acesta s-a urcat pe cursa TP 168 cu destinatie Lisabona, in timp ce Gheorghias si Dragnea au plecat impreuna, cu aceeasi cursa, insa o saptamana mai tarziu, pe 3 martie. Potivit sursei citate, Gheorghias ar fi intrat in Brazilia prin Fortaleza de 13 ori, Dragnea de 16 ori, iar Comana de 11 ori. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro