FOTO Reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2017. Tanara vorbeste trei limbi straine si e model international

FOTO Reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2017. Tanara vorbeste trei limbi straine si e model international

Castigatoarea titlului "Miss Universe Romania 2017" este Ioana Mihalache, model international, care a mai reprezentat de doua ori tara in competitii de frumusete, la Manila (Filipine) si la Las Vegas (SUA). Ioana Mihalache, Miss Universe Romania 2017 Juriul a fost format din: Catalin Botezatu (creator de moda), Mihai Albu (designer de pantofi), Aura Anghel ( presedinte si fondator Luxury Academy), Bianca Constantin ( Miss Universe Romania 2009), Ernest Hadrian Bohm ( presedinte al Organizatiei Miss Universe Romania) , Marian Dumitru ( presedinte Premier Palace Spa Hotel), Alina Ciorogariu (Vicepresedinte al Organizatiei Miss Tourism World), Cristi Calina ( reprezentant OneLife), Alexandra Gherghe ( reprezentant OneLife) si Mytouche, fotograf oficial Miss Universe Romania.

acum 40 luni (3 Nov 2017)

Castigatoarea titlului "Miss Universe Romania 2017" este Ioana Mihalache, model international, care a mai reprezentat de doua ori tara in competitii de frumusete, la Manila (Filipine) si la Las Vegas (SUA). Cel mai important concurs de frumusete din lume isi asteapta frumoasele de pe toate continentele, pe data de 26 noiembrie, la Axis Theatre, in Las Vegas, unde va avea loc cea de-a 66-a editie "Miss Universe".

Ioana Mihalache, Miss Universe Romania FOTO "Miss Universe Romania 2017" nu este prima competitie de frumusete castigata de Ioana, ci a treia, dupa "Miss Earth" (2013) si Miss Grand (2017), reprezentand astfel Romania la Manila, in Filipine si la Las Vegas, in SUA.

Ioana Mihalache, Miss Universe Romania FOTO Este absolventa a Facultatii de Stiinte Economice si a unui master in Politici Europene de Dezvoltare Regionala. Ioana a marturisit ca a ajuns sa lucreze in industria modei inca de la varsta de 15 ani, cand a insotit o prietena la un casting. "Eu am mers doar sa o acompaniez, insa cei de acolo m-au placut pe mine si am fost singura aleasa pentru o prezentare de moda.

Ioana Mihalache, Miss Universe Romania 2017 De asemenea, Ioana spune ca succesul sau i se datoreaza mamei sale, careia a tinut sa-i multumeasca: "Aseara chiar i-am pus coroana de Miss pe cap si am imbratisat-o.

Ioana Mihalache, Miss Universe Romania 2017 Juriul a fost format din: Catalin Botezatu (creator de moda), Mihai Albu (designer de pantofi), Aura Anghel ( presedinte si fondator Luxury Academy), Bianca Constantin ( Miss Universe Romania 2009), Ernest Hadrian Bohm ( presedinte al Organizatiei Miss Universe Romania) , Marian Dumitru ( presedinte Premier Palace Spa Hotel), Alina Ciorogariu (Vicepresedinte al Organizatiei Miss Tourism World), Cristi Calina ( reprezentant OneLife), Alexandra Gherghe ( reprezentant OneLife) si Mytouche, fotograf oficial Miss Universe Romania. Catalin Botezatu FOTO Ioana Mihalache va fi imbracata de Catalin Botezatu si incal... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro