FOTO Regina Marii Britanii, tinuta indrazneata pentru nunta regala: ce semnificatie au culorile pe care le-a ales

FOTO Regina Marii Britanii, tinuta indrazneata pentru nunta regala: ce semnificatie au culorile pe care le-a ales

Pentru nunta printului Harry (33 de ani) cu actrita americana Meghan Markle (36 de ani), suverana a purtat o rochie cu imprimeu floral in nunate de verde, violet si gri si o haina lunga verde-lime, create de designerul ei preferat, Stewart Parvin.

acum 27 luni (19 May 2018)

Regina Elisabeta (92 de ani) a reusit, ca de fiecare data, sa impresioneze prin tinuta aleasa pentru nunta regala.

Pentru nunta printului Harry (33 de ani) cu actrita americana Meghan Markle (36 de ani), suverana a purtat o rochie cu imprimeu floral in nunate de verde, violet si gri si o haina lunga verde-lime, create de designerul ei preferat, Stewart Parvin. Tinuta a fost accesorizata cu o brosa mare cu diamante, margele si manusi albe, pantofi cu toc mic marca Anello & Davide si o geanta Launer.

Alegerea culorilor a fost anticipata la casele de pariuri britanice inca de la inceputul saptamanii. De altfel, majestatea sa a optat pentru nuante indraznete si la nunta ducilor de Cambridge din 2011, optand pentru un galben insorit.

Potrivit expertului in culori June McLeod, consultat de presa britanica, culorile pentru care a optat de aceasta data regina au o semnificatie aparte, la fel ca in cazul rochiei de mireasa purtata de Meghan Markle. Purpuriul este o culoare mandra", a explicat specialistul, care crede ca astfel suverana a vrut sa le transmita un mesaj de sprijin si incurajare cuplului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro