FOTO. REFERENDUM pentru demiterea lui Robert Negoita. Locuitorii din sectorul 3 STRANG SEMNATURILE NECESARE

Locuitorii din sectorul 3 au initiat, pe Facebook, o actiune de strangere de semnaturi pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Robert Negoita. Motivul unui astfel de demers este reprezentat de faptul ca cetatenii sunt revoltati de incalcarea promisiunilor electorale, dar si de proiectele controversate ale primarului. In campania electorala RN a promis realibitare gratuita pe toata perioda mandatului, dar in prezent cetatenii sunt nevoiti sa plateasca pentru realibiltarea termica a blocurilor, care se face cu bani imprumutati de la Banca Europeana de Investitii: peste 60 milioane Euro, bani ce vor trebui platiti de cetateni.

acum 111 luni (10 Dec 2014)

Locuitorii din sectorul 3 au initiat, pe Facebook, o actiune de strangere de semnaturi pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Robert Negoita. Motivul unui astfel de demers este reprezentat de faptul ca cetatenii sunt revoltati de incalcarea promisiunilor electorale, dar si de proiectele controversate ale primarului. Pentru organizarea unui astfel de referendum este nevoie de cel putin 25% dintre semnaturile locuitorilor cu drept de vot.

Romania libera prezinta integral, mai jos, textul prin care se cere demiterea lui Robert Negoita de la conducerea primariei sectorului 3:

"Pentru motivele pe cale le vom prezenta in cele ce urmeaza, cetatenii Sectorului 3 doresc demiterea primarului Robert Negoita prin REFERENDUM. (2) Referendumul pentru incetarea mandatului primarului se organizeaza ca urmare a cererii adresate in acest sens prefectului de locuitorii comunei, orasului sau municipiului, ca urmare a nesocotirii de catre acesta a intereselor generale ale colectivitatii locale sau a neexercitarii atributiilor ce ii revin, potrivit legii, inclusiv a celor pe care le exercita ca reprezentant al statului. (4) Organizarea referendumului trebuie sa fie solicitata, in scris, de cel putin 25% dintre locuitorii cu drept de vot. In campania electorala RN a promis realibitare gratuita pe toata perioda mandatului, dar in prezent cetatenii sunt nevoiti sa plateasca pentru realibiltarea termica a blocurilor, care se face cu bani imprumutati de la Banca Europeana de Investitii: peste 60 milioane Euro, bani ce vor trebui platiti de cetateni. De asemenea cetatenii trebuie sa plateasca si cele 8 milioane Euro doar consultanta in procesul reabilitarii termice din sectorul 3, o suma catastrofal de mare comparativ cu sumele practicate in domeniu. Deturnarea de fonduri prin plata ilegala catre anumite firme privilegiate a peste 8,5 milioane de euro in 2012, potrivit raportului Curtii de Conturi. Distrugerea spatiului verde din jurul blocurilor, prin... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro