FOTO RARE. Fiica interpretei Whitney Houston, Bobbi Kristina, un destin nemeritat

Bobbi Kristina Brown - "Krissy" pentru mama ei, celebra interpretă Whitney Houston - s-a stins din viaţă după 22 de ani marcaţi de dragostea mamei, dar şi de probleme generate de consumul de droguri, violenţa domestică, presiunea mediatică, divorţul părinţilor şi, apoi, absenţa artistei. Documentul a stabilit ca Bobbi Kristina să primească bani anual din "fonduri de incredere", pană la varsta de 30 de ani, după care urma să primească restul averii cantăreţei, in valoare de 115 milioane de dolari americani, echivalentul a peste 463 de milioane de lei.

acum 98 luni (27 Jul 2015)

Bobbi Kristina Brown - "Krissy" pentru mama ei, celebra interpretă Whitney Houston - s-a stins din viaţă după 22 de ani marcaţi de dragostea mamei, dar şi de probleme generate de consumul de droguri, violenţa domestică, presiunea mediatică, divorţul părinţilor şi, apoi, absenţa artistei.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Whitney Houston şi fiica ei, Bobbi Kristina Brown.

Citeşte şi: După aproape șapte luni de comă, fiica lui Whitney Houston a pierdut lupta cu viața

La moartea mamei ei, in anul 2012, Bobbi Kristina a fost copleşită de durere şi a fost internată in spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Documentul a stabilit ca Bobbi Kristina să primească bani anual din "fonduri de incredere", pană la varsta de 30 de ani, după care urma să primească restul averii cantăreţei, in valoare de 115 milioane de dolari americani, echivalentul a peste 463 de milioane de lei.

In anul 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată in presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate in cateva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cantăreţe.

In octombrie 2012, Brown a provocat o altă controversă, de această data in familie, cand şi-a anunţat logodna cu Nick Gordon, un prieten apropiat, care a trăit in familia Houston incă de la varsta de 12 ani.

In 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost descoperită decedată intr-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar cateva ore inainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit că Whitney Houston s-a inecat in cadă, "in apă extrem de fierbinte", care avea o adancime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cantăreţei a reprezentat... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro