FOTO Proteste la Spitalul Judetean: "E lagar de exterminare. Aici mor copiii pe capete"

FOTO Proteste la Spitalul Judetean:

La ora 17,00 aproximativ 30 de persoane au fost prezente in fata institutiei medicale si au cerut socoteala conducerii Consiliului Judetean Arad si administratiei spitalului pentru batjocura la care sunt supusi copiii si parinti care ajung in diferite sectii ale spitalului. La aproximativ jumatate de ora de la declansarea protestului, directorul interimar al Spitalului Judetean, Corina Crisan, a coborat printre oameni si i-a chemat la discutii in cladirea administrativa a spitalului.

acum 75 luni (7 Mar 2017)

La ora 17,00 aproximativ 30 de persoane au fost prezente in fata institutiei medicale si au cerut socoteala conducerii Consiliului Judetean Arad si administratiei spitalului pentru batjocura la care sunt supusi copiii si parinti care ajung in diferite sectii ale spitalului. Niciun doctor nu a venit sa-l vada, doar o studenta, si a zis sa luam copilul de aici ca se imbolnaveste mai rau. Doctorita Dana Oprea nu a venit sa-l vada vreodata, am facut sesizare, dar nu am primit niciun raspuns de la directorul medical la care facusem sesizarea. Un fals grosolan", spune Cuilca Irimie, parintele unui copil de 10 luni, internat in Spitalul Judetean Arad.

Mamica unui alt copil povesteste ca 10 ore nimeni nu i-a bagat copilul in seama, desi era suspect de rotavirus.

"Copilul meu a fost internat la ora 4 dimineta, nu i-au pus branula. Ajuns in sectia de infectioase a fost intepat de 15 ori la rand, ceea ce e teroare si pentru un adult. Montarea branulei copilului a avut loc la ora 14, la aproape 10 ore de la internare. In cele cinci zile de internare pe doamna doctor am vazut-o de doua ori, mi-a reprosat ca am avut un copil obez. Va dati seama ca intr-un spatiu de patru metri patrati este imposibil sa nu se infecteze unul de la celalalt.

Conditiile inumane din spital sunt descrise de o alta mamica, ce a explicat faptul ca opt persoane au fost internate in doar doua paturi.

"Nu este normal ca in aceasta tara si in acest oras, copilul meu sa nu fie tratat corespunzator. Nu am beneficiat de tratament, nici conditii. Baiatul a fost internat cu meningita, lucru infirmat la spital la Timisoara. ore intregi sectia a fost goala, dcotorita de aici nu a mai aparut, asistentele sunt singure, ele fac tot.

La aproximativ jumatate de ora de la declansarea protestului, directorul interimar al Spitalului Judetean, Corina Crisan, a coborat printre oameni si i-a chemat la discutii in cladirea administrativa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro