FOTO Prostituatele de pe centura orasului Alba Iulia, surprinse "la lucru" de masina Google Street View

FOTO Prostituatele de pe centura orasului Alba Iulia, surprinse

Programul a fost lansat pe data de 25 mai 2007 dupa o dezvoltare de 6 ani initata ca un proiect de cercetare al Universitatii Stanford, iar din data de 16 aprilie 2008 s-a putut accesa si pe Google Earth.

acum 73 luni (21 Jan 2018)

Soseaua de centura a orasului Alba Iulia este de multi ani "raiul" prostituatelor. Mai ales in sezonul cald, dar si iarna, acestea ies la "munca" si isi asteapta cuminti clientii la marginea drumului.

Soseaua este foarte circulata avand in vedere ca este parte componenta a DN1, care asigura legatura intre Autostrada Deva - Sibiu si Autostrada Transilvania, spre Cluj-Napoca si Oradea.

Mai multe prostituate au fost susprinse "la lucru" de catre masina Google Street View, care a fotografiat soseaua pentru a include imaginile in serviciul pe care il ofera la nivel global. Unele dintre femeile surprinse de camera isi asteptau clientii in apropierea unui hotel sau la intersectia unor drumuri.

Pana la dezincriminarea prostitutiei, jandarmii si politistii efectuau des razii pe centura si le amendau pe acestea, unele alegandu-se chiar cu dosare penale. Exista administratii locale care au de recuperat sute de mii de la lei de la femeile amendate pentru practicarea prostitutiei. Primaria Alba Iulia ar avea de recuperat mai mult de 2 milioane de lei din amenzile aplicate acestora.

Potrivit wikipedia, Google Street View (de la Google Maps) este un serviciu on-line de vizualizare (360?) a strazilor unei localitati. Programul a fost lansat pe data de 25 mai 2007 dupa o dezvoltare de 6 ani initata ca un proiect de cercetare al Universitatii Stanford, iar din data de 16 aprilie 2008 s-a putut accesa si pe Google Earth. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro