FOTO Proiecte de case englezesti. Cum sa dai un aer britanic locuintei tale

FOTO Proiecte de case englezesti. Cum sa dai un aer britanic locuintei tale

Proiecte de case englezesti: cum trebuie sa arate la exterior In primul rand, fatada caselor este una dintre principalele particularitati ale proiectelor de case englezesti. Pentru mobilier, proprietarul unei case englezesti poate opta pentru stilul Shabby Chic, care provine provine din Marea Britanie, mai exact din casele de la tara ale Marii Britanii si aminteste de o casa veche la sat, in care mobilierul este de buna calitate, insa uzat odata cu trecerea anilor.

acum 113 luni (16 Feb 2015)

Proiecte de case englezesti: cum trebuie sa arate la exterior In primul rand, fatada caselor este una dintre principalele particularitati ale proiectelor de case englezesti. In al doilea rand, niciodata nu o sa vedem o casa in stil englezesc care sa aiba ferestre de termopan. Tamplaria caselor englezesti este executata numai si numai din lemn, de preferat lemn de stejar, bine tratat pentru a avea o rezistenta cat mai mare, dar si o durata de viata indelungata. Pentru a sublinia si mai bine stilul britanic al casei, ferestrele, dar si usile pot avea arcade, iar acoperisul sa fie in panta, cu unghiuri ascutite. Fatada de caramida si tamplaria din lemn ofera casei un aspect de eleganta si sobrietate, elemente caracteristice acestor case. Un alt element extrem de important este usa "din spate", acea usa care face trecerea din bucatarie sau dining room spre curtea interioara, de regula, de mici dimensiuni. Este acel spatiu verde din fata casei, de regula, neingradit sau imprejmuit cu un gard de mici dimensiuni (pentru aspect, nu pentru protectie) traversat de o alee pietruita care asigura accesul spre casa direct din strada. Protectele de case englezesti au un regim mic de inaltime, cu parter si cel mult un etaj sau mansarda, iar cele mai multe includ in structura lor si garajul.

Proiecte de case englezesti: cum decoram interiorul Daca vorbim de interiorul unei case englezesti, principalul element-cheie este reprezentat de semineu. Finisajele executate in cel mai mic detaliu se pastreaza si la interior, la fel si unghiurile ascutite ale acoperisului. Grinzile sunt elemente de rezistenta a structurii care sunt valorificate si vizibile in interiorul unei case englezesti. Pentru mobilier, proprietarul unei case englezesti poate opta pentru stilul Shabby Chic, care provine provine din Marea Britanie, mai exact din casele de la tara ale Marii Britanii si aminteste de o casa veche la sat, in care mobilierul este de buna calitate, insa uzat odata cu trecerea... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro