FOTO. Printul Harry, pe urma veveritelor roscate

Citeste si: Cum a comentat Emma Watson zvonurile despre relatia cu printul Harry In timpul vizitei, Harry l-a cunoscut pe fotograful de animale salbatice Will Nicholls, cu experienta de 20 de ani si cu specializare in surprinderea veveritelor roscate in mediul lor natural.

acum 113 luni (27 Feb 2015)

Printul Harry de Wales a vizitat, miercuri, o rezervatie naturala pentru veveritele roscate, aflate pe cale de disparitie Marea Britanie.

Citeste si: Cum a comentat Emma Watson zvonurile despre relatia cu printul Harry

In timpul vizitei, Harry l-a cunoscut pe fotograful de animale salbatice Will Nicholls, cu experienta de 20 de ani si cu specializare in surprinderea veveritelor roscate in mediul lor natural.

Citeste si: Fotografie inedita cu regele Edward al VIII-lea, de acum 50 de ani

"A fost foarte placut sa petrec timp cu Harry si am fost incantat sa aflu ca i-a placut cartea mea, . Printul a fost dezamagit pentru ca nu a vazut nici o veverita, insa vizita lui a durat doar o jumatate de ora. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a aparut intr-un videoclip caritabil

Ultima data, printul si-a demonstrat talentul de fotograf in anul 2014, in timpul vizitei la o organizatie caritabila din Lesotho, cand a fotografiat copiii ajutati de organizatie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro