FOTO Primul si singurul cosmonaut roman, la concertul aniversar din Pesterea Romanesti

FOTO Primul si singurul cosmonaut roman, la concertul aniversar din Pesterea Romanesti

Primaria a amenajat cea mai mare parte din drumul care duce spre pestera Romanesti Doctorul Constantin Lupu, initiatorul concertelor, imparte programele inaine de spectacol Cei care urca la pestera trebuie sa aiba conditie fizica buna Intrarea in Pestera Romanesti "Sala de concerte", inainte ca publicul sa intre in pestera Ioan Garboini, directorul Filarmonicii Banatul alaturi de cosmonautul Dumitru Prunariu Filarmonica Banatul a concertat din nou intr-un spatiu neconventional Cititi si: FOTO Fenomen unic in Pestera Romanesti.

acum 94 luni (27 Oct 2014)

In urma cu 30 de ani, la initiativa doctorului Constantin Lupu, fostul director al Spitalului de Psihiatrie din Timisoara, cu sprijinul Asociatiei SpeoTimis, a avut primul concert in Pestera Romanesti. Atunci, la concertul sustinut o orchestra a profesorilor de la Colegiul de Muzica "Ion Vidu" din Timisoara. Evenimentul a crescut de la an la an, iar duminica, in grota din Muntii Poiana Ruscai, au fost aproximativ 5.000 de persoane, care au urcat sa vada concertul sustinut de Filarmonica Banatul. Prima de la ora 12, a doua de la ora 14.

Filarmonica Banatul a fost condusa la concetul aniversar de patru dirijori: Raymond Janssen, din Olanda, Peter Oschanitzky, Gheorghe Costin si Radu Popa, iar pe "scena" au cantat patru solisti: sopranele Bianca Mihaescu si Alina Todea, alaturi de tenorii Nicolae Hategan si Mihai Sonea.

Primaria a amenajat cea mai mare parte din drumul care duce spre pestera Romanesti

Doctorul Constantin Lupu, initiatorul concertelor, imparte programele inaine de spectacol

Cei care urca la pestera trebuie sa aiba conditie fizica buna

Intrarea in Pestera Romanesti

"Sala de concerte", inainte ca publicul sa intre in pestera

Ioan Garboini, directorul Filarmonicii Banatul alaturi de cosmonautul Dumitru Prunariu

Filarmonica Banatul a concertat din nou intr-un spatiu neconventional

Cititi si:

FOTO Fenomen unic in Pestera Romanesti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro