FOTO Primul restaurant de tip Fresh Market din Romania, deschis la Timisoara. Este gandit ca o mica "uzina" in care se lucreaza la "foc continuu"

FOTO Primul restaurant de tip Fresh Market din Romania, deschis la Timisoara. Este gandit ca o mica

De asemenea restaurantul merge si pe ideea de food-to-go, asta pentru ca exista si posibilitatea pregatirii "pe loc" a unui sandwich, ce poate fi ambalat si pus la pachet. "Ideea acestui local a venit din dorinta noastra de mancare buna si din sinceritatea fata de nevoia de a manca sanatos.

acum 72 luni (31 Jan 2017)

Un nou concept de restaurant si-a deschis usile spre a satisface poftele si curiozitatile culinare ale timisorenilor. Localul este gandit precum o mica "uzina" utilata cu tehnologie de ultima generatie in care se lucreaza la "foc continuu". Vrem sa desfiintam ideea de paste la cutie. Vrem ca omul sa vada cum sunt preparate in masina de facut paste fainoase. Ideea din spatele acestui loc este simpla: un atelier de gatit in care accentul se pune pe transparenta si totodata pe prospetimea alimentelor alese din Fresh Market-ul din interiorul localului. Zona de selectie a alimentelor este impartita in mai multe sectii printre care cea de fructe si legume, carmangeria, brutaria si vitrina-calda. In sectorul de fructe si legume se pot prepara sucuri naturale prin presare la rece. Un proces performant prin care sucul este extras astfel incat sa ofere mai multi nutrienti si mai multe fibre decat un suc facut cu un storcator centrifugal. Dupa ce clientii si-au ales carnea, aceasta este trimisa spre bucatar si gatita in functie de preferintele fiecaruia. Gasim aici delicatese precum muschi de vita de Uruguay, delicatese italiene, prosciutto di Parma sau bresaola. Brutaria se face remarcata prin specialitatile de panificatie create dupa retete proprii si coapte in cuptoare performante.

De asemenea restaurantul merge si pe ideea de food-to-go, asta pentru ca exista si posibilitatea pregatirii "pe loc" a unui sandwich, ce poate fi ambalat si pus la pachet. In departamentul "vitrina calda" specialitatile deja pregatite sunt pastrate proaspete pentru cei care doresc sa consume alimente sanatoase, insa nu au prea mult timp la dispozitie sa stea in local.

"Ideea acestui local a venit din dorinta noastra de mancare buna si din sinceritatea fata de nevoia de a manca sanatos. Localul este gandit ca un Fresh Market de unde poti sa iti alegi orice. Localul a fost deschis la Iulius Mall, in zona de intrare cu scarile rulante. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro