FOTO Primul hotel de lux din spatiu se lanseaza pe orbita Pamantului in 2021. Cat costa un sejur de doua saptamani

FOTO Primul hotel de lux din spatiu se lanseaza pe orbita Pamantului in 2021. Cat costa un sejur de doua saptamani

Acesta a spus ca pasagerii vor experimenta viata de astronaut timp de doua saptamani si vor putea chiar si sa experimenteze stiintific cultivarea de legume in spatiu, pe care le vor putea lua cu ei acasa, apoi, ca un suvenir.

acum 23 luni (6 Apr 2018)

Compania Orion Span, bazata in Statele Unite ale Americii, a anuntat ca va lansa pe orbita terestra un hotel de lux numit Aurora. Camerele in care vor locui turistii sunt net superioare celor de pe Statia Spatiala Internationala, iar costul unei astfel de excursii este semnificativ mai redus decat cel propus de competititori. Acesta a spus ca pasagerii vor experimenta viata de astronaut timp de doua saptamani si vor putea chiar si sa experimenteze stiintific cultivarea de legume in spatiu, pe care le vor putea lua cu ei acasa, apoi, ca un suvenir.

Aurora va putea gazdui sase persoane in acelasi timp, care vor avea de ales intre diferite activitati in timpul sederii lor pe orbita. Pentru a putea petrece doua saptamani in spatiu, fiecare pasager va trebui sa scoata din buzunar 9,5 milioane de dolari. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro