FOTO Primii turisti la mare. Statiunile vestite din sud sunt inca in hibernare

FOTO Primii turisti la mare. Statiunile vestite din sud sunt inca in hibernare

Statiunile de pe litoral sunt aproape pustii si fara sa vrei te gandesti la verva care cuprindea acest colt de tara in urma cu peste doua decenii. Vremea frumoasa i-a scos si pe constanteni din case si de la Vama Veche la Mamaia, ei au iesit la plimbare bucurandu-se de o duminica frumoasa de primavara.

acum 109 luni (26 Apr 2015)

Statiunile de pe litoral sunt aproape pustii si fara sa vrei te gandesti la verva care cuprindea acest colt de tara in urma cu peste doua decenii. Doar pe alocuri cativa muncitori incearca sa inlature urmele lasate de furtunile de peste iarna. "Nu am fost niciodata in vama si am vrut sa vedem cum arata inainte de 1 Mai", spun ei. O zi intreaga s-au lasat mangaiati de briza si de soarele care s-a dovedit a fi foarte generos.

Vremea frumoasa i-a scos si pe constanteni din case si de la Vama Veche la Mamaia, ei au iesit la plimbare bucurandu-se de o duminica frumoasa de primavara.

Cei din Mangalia au poposit in Portul turistic, admirand lebedele gratioase de pe apa si ambarcatiunile ce asteapta un singur semnal: "Vant bun din pupa". La Costinesti perechile de indragostiti au mers sa-si faca juraminte vesnice avand pe fundal epapa navei Evangelia, a grecului Onassis, iar zeci de tineri din Tuzla au plecat la o plimbare pe plaja virgina a localitatii. Va mai recomandam:

1 Mai@Vama Veche, pagina de Facebook dedicata celei mai frumoase iubiri

FOTO VIDEO Vama Veche ramane fara "La Pirati". Coltul de Rai interzis candva turistilor va asteapta cu hectare intregi de plaja virgina

FOTO Misterele epavei de la Costinesti. Cum a fost torpilata la Revolutie nava lui Aristotel Onassis, de spaima teroristilor ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro