FOTO Primele imagini cu Adi Despot in juriul "Vocea Romaniei" si declaratii de la filmarile pentru sezonul sapte

FOTO Primele imagini cu Adi Despot in juriul

Adi Despot apare pentru prima data, alaturi de Loredana, Smiley si Tudor Chirila, in juriul emisiunii "Vocea Romaniei". Solistul trupei Vita de Vie il va inlocui in sezonul sapte pe Marius Moga, cel care a fost in juriul show-ului de la Pro TV inca de la debut.

acum 39 luni (24 Jul 2017)

Adi Despot apare pentru prima data, alaturi de Loredana, Smiley si Tudor Chirila, in juriul emisiunii "Vocea Romaniei". Solistul trupei Vita de Vie il va inlocui in sezonul sapte pe Marius Moga, cel care a fost in juriul show-ului de la Pro TV inca de la debut. In continuare, producatorul se va concentra pe rolul de antrenor de la "Vocea Romaniei Junior", competitie pe care a castigt-o in primul sezon impreuna cu Maia Malancus. Asadar, antrenorii si-au ocupat locurile in scaune si au avut prima intalnire in platoul emisiunii, au facut primele fotografii impreuna, dar au avut parte si de primele "batalii" pentru concurenti.

Dupa primele ore petrecute impreuna in noua formula, chimia dintre antrenori a fost buna, cei patru artisti au reusit sa dezvolte o relatie excelenta, dar au ramas in acelasi timp si foarte ambitiosi, decisi sa-si formeze cele mai bune echipe si sa castige marele trofeu. Referindu-se la faptul ca Adrian Despot s-a alaturat echipei si ca in acest sezon va sta langa ea, Loredana a glumit: "Imi plac prospaturile, vreau sa stau langa cineva nou."

Fiind vorba despre o competitie a vocilor, nici antrenorii nu s-au lasat mai prejos - au cantat in prima zi de filmari si au facut rime. "Trandafir de la Cernica, te iubesc de-ti pica chica?", i-a spus Tudor lui Smiley, pe note muzicale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro