FOTO. Prima Masina 2015: Ce autoturisme noi isi pot cumpara tinerii cu un avans de 700 euro

Programul Prima Masina a debutat la inceputul lunii martie, cu un plafon de garantare de circa 350 milioane lei. Astfel tinerii, cu varste intre 18-35 de ani, care nu au mai detinut pana acum o masina noua isi pot achizitiona una achitand cateva sute de euro in avans, plus alte comisioane, pentru un autovehicul nou care sa nu depaseasca pretul de 50.000 lei (fara TVA).

acum 97 luni (9 Mar 2015)

Programul Prima Masina a debutat la inceputul lunii martie, cu un plafon de garantare de circa 350 milioane lei. Cu un avans de 500-700 de euro, la care se adauga alte taxe, tinerii pot alege dintr-o gama variata de masini noi.

Incepand de la dealerii Dacia si pana la cei de masini din import, precum Ford, Toyota, Mazda, Mitsubishi, Opel si altii, cu totii au lansat oferte pentru tineri, prin programul Prima Masina. Cu toate ca in urma comisioanelor si a altor taxe pretul de achizitie creste, un credit prin acest program va fi oricum cu circa 10% mai ieftin decat un cred de consum obisnuit.

Astfel tinerii, cu varste intre 18-35 de ani, care nu au mai detinut pana acum o masina noua isi pot achizitiona una achitand cateva sute de euro in avans, plus alte comisioane, pentru un autovehicul nou care sa nu depaseasca pretul de 50.000 lei (fara TVA).

Pentru anul 2015 plafonul de garantare este de 350 milioane lei, suma ce va putea acoperi peste 14.000 credite. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro