FOTO Pretul incompetentei unui estetician. Ce daune cere o tanara cu nasul distrus in urma unei operatii realizate intr-un spital de stat

FOTO Pretul incompetentei unui estetician. Ce daune cere o tanara cu nasul distrus in urma unei operatii realizate intr-un spital de stat

Cea mai mare institutie sanitara din Moldova a fost data in judecata saptamana trecuta de o fosta pacienta, care acuza ca a fost operata la nas de trei ori de medicul Radu Budurca, interventiile fiind esuate. "Niciodata in viata mea nu m-am gandit ca o simpla interventie chirurgicala care ar fi trebuit sa imi schimbe viata intr-un mod pozitiv se va transforma intr-un cosmar care ma va duce in pragul depresiei, sa ma faca sa ma izolez de ceilalti, sa ma faca sa imi fie frica sa mai am un partener ca orice tanara la varsta de 25 de ani, sa nu mai fiu optimista in realizarea planurilor mele de viitor.

acum 69 luni (6 Jan 2015)

Cea mai mare institutie sanitara din Moldova a fost data in judecata saptamana trecuta de o fosta pacienta, care acuza ca a fost operata la nas de trei ori de medicul Radu Budurca, interventiile fiind esuate. Ieseanca sustine, potrivit actiunii sale, ca a fost operata in spitalul de stat, desi nu era asigurata, si ca ar fi achitat medicului Budurca 1.300 de euro si 2.500 de lei fara a primi chitanta.

La final, dupa cele trei interventii chirurgicale, fata a fost diagnosticata de un specialist de la Bucuresti cu deformarea piramidei nazale si ingrosarea "in mod excesiv a mucoasei nazale". cere despagubiri de 300.000 de lei, din care 270.000 de lei daune morale si 30.000 de lei daune materiale. In judecata a fost chemata si Clinica de chirurgie plastica, microchirurgie reconstitutiva si arsuri.

Trei operatii esuate

Potrivit actiunii depuse de Claudia B., in aprilie 2013 ieseanca a mers la un medic pentru o interventie de septo-rinoplastie. Tanara si-a dorit ca, pe langa corectia de sept, Claudia sa realizeze si o infrumusetare a nasului. Budurca Radu (foto jos), mi s-au facut poze pentru a avea in evidenta situatia mea ca pacient si am stabilit ca in aproximativ doua saptamani se poate efectua operatia la Spitalul Clinic Judetean de Urgente Iasi, pretul acesteia fiind de 1300 euro", a precizat Claudia B.

Ieseanca mai spune ca a fost internata pentru prima data la spitalul de stat in august 2013, acolo unde i-ar fi inmanat "in plic" cei 1.300 de euro medicului Radu Budurca. Dupa interventie, fata a mers la un consult la alt medic si a constatat ca niciuna dintre problemele sale nu fusesera rezolvate. A urmat astfel o a doua interventie chirurgicala la medicul Budurca, platita cu 2.500 de lei, sustine Claudia B. Fiind dezamagita de aceasta recomandare am decis ca este cazul sa consult si alti medici specialisti", precizeaza Claudia B.

Ce au descoperit alti e... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro