FOTO. Premiile Grammy 2015, portavoce pentru mesaje impotriva violentei

Deschideti galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile de la gala de decernare a premiilor Grammy 2015 Unul dintre mesajele impotriva violentei a fost transmis de dansatorii lui Pharell Williams, in timp ce cantaretul a interpretat melodia "Happy".

acum 62 luni (9 Feb 2015)

Starurile Pharell Williams, Prince, John Legend si Common au transmis mesaje impotriva violentei la spectacolul de decernare a premiilor Grammy 2015, informeaza The Guardian.

Deschideti galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile de la gala de decernare a premiilor Grammy 2015

Unul dintre mesajele impotriva violentei a fost transmis de dansatorii lui Pharell Williams, in timp ce cantaretul a interpretat melodia "Happy".

De asemenea, Prince, care a prezentat un premiu, s-a referit la campania impotriva violentelor asupra oamenilor de culoare, "Vietile oamenilor de culoare conteaza/Black Lives Matter". "Albumele inca mai au importanta, la fel si cartile si vietile oamenilor de culoare", a spus starul.

The New York Times a apreciat melodiile prezentate la eveniment drept "imnuri", cu teme impotriva violentei, interpretate de celebritati de la care publicul astepta mai mult.

De asemenea, Beyoncé a interpretat o melodie care seamana cu un imn, "Precious Lord, Take My Hand", cu dansatori imbracati in alb.

La categoria "imnuri" a mai fost incadrata si interpretarea artistilor John Legend si Common, care au facut referiri la drepturile civile, cu melodia "Glory", din filmul "Selma".

In plus, The New York Times a numit seara Grammy plina de "interpretari adormitoare".

La caracterul pompos al evenimentului a contribuit Madonna, cu interpretarea melodiei "Living for Love", din albumul "Rebel Heart". Regina muzicii pop a fost imbracata cu un costum de toreador si a cantat inconjurata de dansatori costumati in minotauri.

Nici Pharell Williams nu a fost iertat de publicatie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro