FOTO Prapad la marginea Zalaului. Un TIR ramas fara frane a intrat in plin intr-un autobuz si mai multe masini

FOTO Prapad la marginea Zalaului. Un TIR ramas fara frane a intrat in plin intr-un autobuz si mai multe masini

Mihai C., un barbat de 33 de ani din judetul Hunedoara, in timp ce conducea un ansamblu rutier (un autotren cu semiremorca, incarcata cu tagla), din cauza unor defectiuni la sistemul de franare, a piedut controlul directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autobuz stationat in parcarea Transurbis din zona.

acum 95 luni (30 Jun 2015)

O tragedie a fost la un pas sa se petreaca luni seara, la intrarea dinspre Cluj in municipiul Zalau. Mihai C., un barbat de 33 de ani din judetul Hunedoara, in timp ce conducea un ansamblu rutier (un autotren cu semiremorca, incarcata cu tagla), din cauza unor defectiuni la sistemul de franare, a piedut controlul directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autobuz stationat in parcarea Transurbis din zona. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Salaj, Maria Cristea, in urma impactului, cele doua vehicule au fost proiectate in gardul unei societati comerciale, avariind sapte autoturisme neinmatriculate parcate in curtea societatii respective.

Impactul violent a dus la ranirea grava a sotiei soferului autotrenului, An C., in varsta de 28 de ani, pasagera in cabina, respctiv ranirea usoara a soferului, ambii fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Salaj, Lucian Jacodi, ansamblul rutier transporta 24 de tone de tagla. Un camion ramas fara frane s-a oprit atunci in gardul si in zidul Muzeului Judetean de Istorie Zalau, omorand pe loc mai multe persoane si daramand partial cladirea monument istoric. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro