FOTO. Povesti in viata reala: 8 cenusarese care si-au gasit printul

Catherine, Ducesa de Cambridge Printul William, Duce de Cambridge, si Kate, o fata simpla dintr-o familie britanica obisnuita, s-au cunoscut in 2001, cand erau studenti la Universitatea St.Andrews din Scotia. Charlene, Printesa de Monaco Se pare ca inotul poate duce nu doar la o cariera sportiva de succes, ci si la un palat de cristal. Atunci, familia printului a decis sa faca un pas urias: in iunie 2009, de ziua nationala a Luxemburgului, Marele Duce (si fericitul bunic) Henri a acceptat casatoria si i-a dat nurorii sale titlul de Printesa de Luxemburg, iar nepotilor titlul de Printi.

acum 99 luni (31 Mar 2016)

Catherine, Ducesa de Cambridge

Printul William, Duce de Cambridge, si Kate, o fata simpla dintr-o familie britanica obisnuita, s-au cunoscut in 2001, cand erau studenti la Universitatea St.Andrews din Scotia. Au devenit prieteni inca din primul an de studiu. Catherine a fost cea care l-a convins pe Printul William sa nu renunte la studii asa cum dorea. S-au despartit de mai multe ori, apoi s-au impacat. Ceremonia a avut loc la Westminster Abbey, Londra, si a fost urmarita online de milioane de oameni din lumea intreaga.

Sarah, Printesa de Brunei

La fel ca William si Kate, mostenitorul tronului din Brunei si-a gasit iubirea intre zidurile unei institutii educationale: prima oara si-a zarit viitoarea sotie la scoala. Sotul unei colege de-a lui Sarah, care era prieten cu printul, i-a spus acestuia ca sotia sa are o prietena foarte frumoasa. Pentru a o vedea, printul a venit la scoala la care studia Sarah. La acea vreme, Sarah, fiica unui functionar public, era total dedicata studiului biologiei marine, dar, asa cum stim, soarta i-a facut o surpriza. In cele din urma, la doar 17 ani, Sarah s-a casatorit cu printul de Brunei, Al-Muhtadee Billah Bolkiah, care avea atunci 30 de ani.

Letizia, Regina Spaniei

Inca din copilarie, Letizia, viitoarea regina a Spaniei, fiica unui jurnalist si a unei asistente medicale, era interesata de jurnalism si chiar a decis sa urmeze aceasta profesie. Letizia l-a cunoscut pe Printul de Asturias in Galicia, unde filma un reportaj. La inceput, Letizia refuzat invitatiile lui Felipe, asa ca el a trebuit sa fie rabdator. Nunta a fost urmarita de aproape 1,5 miliarde de oameni din toata lumea. Inainte sa-l cunoasca pe Felipe, Letizia a fost casatorita pentru un an si a reusit sa-si construiasca o cariera de succes in jurnalism.

Charlene, Printesa de Monaco

Se pare ca inotul poate duce nu doar la o cariera sportiva de succes, ci si la un palat de cristal. Asta i s-a intampl... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro