FOTO Povestea nestiuta a noului selectioner al Romaniei. Christoph Daum nu e nici pe departe ceea ce pare

FOTO Povestea nestiuta a noului selectioner al Romaniei. Christoph Daum nu e nici pe departe ceea ce pare

Tehnician foarte valoros, socotit intre primii zece din fotbalul german, Daum are in "palmares" si episoade controversate, precum cel din 2000, cand a fost deconspirat ca fiind consumator de cocaina si mare amator de orgii sexuale cu prostituate. Dincolo de povestea cocainei, Daum e un personaj fascinant, un tip carismatic, descris de toti cei care au lucrat cu el, ca fiind un profesionist desavarsit, un om care impune o disciplina de fier, dar care pune foarte mare accent pe relatiile inter-umane si care vorbeste cu jucatorii ore in sir, pana se convinge ca a fost inteles.

acum 96 luni (8 Jul 2016)

Tehnician foarte valoros, socotit intre primii zece din fotbalul german, Daum are in "palmares" si episoade controversate, precum cel din 2000, cand a fost deconspirat ca fiind consumator de cocaina si mare amator de orgii sexuale cu prostituate. Christoph Daum stie ca aceste lucruri il vor urmari toata viata, dar pe de alta parte nu se mai sinchiseste catusi de putin de erorile pe care le-a comis acum destul timp.

Dincolo de povestea cocainei, Daum e un personaj fascinant, un tip carismatic, descris de toti cei care au lucrat cu el, ca fiind un profesionist desavarsit, un om care impune o disciplina de fier, dar care pune foarte mare accent pe relatiile inter-umane si care vorbeste cu jucatorii ore in sir, pana se convinge ca a fost inteles. Nemtii spun despre el ca este un fanatic al fotbalului si chiar daca nu mai este in circuit din 2014, Daum n-a stat departe de fotbal.

Presa germana il caracterizeaza pe Christoph Daum ca fiind un om care n-are timp sa se plictiseasca si care niciun moment nu se gandeste la pensie. Apoi, s-a retras impreuna cu sotia sa, Angelica, intr-un ashram din afara metropolei indiene, unde a stat o saptamana, incercand sa patrunda in filozofia si imbratisand mesajele profesorului spiritual si ambasador al pacii, Sri Sri Ravi Shankar. Daum a stat departe de lume si a deprins meditatia, pe care o practica ori de cate ori are posibilitatea, el invatand tehnici de relaxare si exercitii de respiratie ayurveda. Dar intrucat nu avea echipa la care sa antreneze a plecat intr-un stagiu de trei saptamani in Anglia, asistand la natrenamentele celor mai puternice echipe din Premier League: Manchester City, Manchester United, Chelsea si Tottenham, constient ca si la 62 de ani mai poate invata ceva. Initial, prezenta sa i-a facut pe unii sa strambe din nas, evident din cauza episodului cocaina, intrebandu-se daca un astfel de om poate da lectii cuiva, dar Daum a impresionat prin prelegerile sale, in care a vorbi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro