FOTO Povestea barbatului care cantarea 180 de kilograme: s-a ambitionat sa slabeasca si acum este instructor de fitness

Pentru a folosi toate resursele de care dispune corpul dumneavoastra, nu neglijati importanta incalzirii inainte de a executa exercitiile fizice. In 2009, pe cand cantarea 180 de kilograme, tanarul si-a luat inima in dinti si a pornit in lupta impotriva kilogramelor in plus, care ii faceau viata un calvar si care l-ar fi putut ucide. La un moment dat am ajuns sa cantaresc 180 de kilograme si imi doream foarte mult sa existe ceva care sa ma ajute si pe mine sa imi schimb viata.

acum 64 luni (28 Jun 2015)

Pentru a folosi toate resursele de care dispune corpul dumneavoastra, nu neglijati importanta incalzirii inainte de a executa exercitiile fizice.

Dupa executarea acestui set incepeti exercitiile mai intense, care va vor arde caloriile si va vor intari musculatura. Intindeti bratele pe aceasta, departati picioarele de trunchi si tineti spatele drept apoi aplecati-va ca si cum ati face flotari.

Pentru picioare puternice si fesieri tonifiati, asezati-va cu fata la banca sau la o treapta mai inalta.

De asemenea, puteti repeta exercitiul si in dreptul scarilor care duc spre Faleza Superioara.

Victor Stefan este un model de ambitie. In 2009, pe cand cantarea 180 de kilograme, tanarul si-a luat inima in dinti si a pornit in lupta impotriva kilogramelor in plus, care ii faceau viata un calvar si care l-ar fi putut ucide.

"Toata aceasta pasiune pentru sport se naste din problema pe care eu am avut-o cu kilogramele. La un moment dat am ajuns sa cantaresc 180 de kilograme si imi doream foarte mult sa existe ceva care sa ma ajute si pe mine sa imi schimb viata. Pas cu pas m-am lovit de foarte multe beriere, de foarte multe esecuri. M-am ridicat si am continuat cu forta, cu energie, asa incat am ajuns sa am kilogramele pe care le am. Curand voi sarbatori suta de kilograme, deci vor fi 80 de kilograme date jos", a spus Victor Stefan, fondator "Am fost gras". Greutatea pe care am avut-o cand am dat viata programului acum un an de zile, cred ca era undeva la 135 de kilograme. In medie suntem 40 de oameni care facem miscare impreuna. Pe langa Galati am reusit sa-i ajut si pe cei din Bacau sa formeze o comunitate acolo, sunt foarte bine conectati intre ei. Avem exemple clare ca se poate, varstele sunt cuprinse intre 11 si aproape 60 de ani. Sportul nu tine cont de varsta, ci de pasiune. Daca avem grija acum de noi, vom trai foarte bine, sanatosi in timp", a mai spu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro