FOTO Posesoarea celui mai frumos fund in 2014, din nou virgina

FOTO Posesoarea celui mai frumos fund in 2014, din nou virgina

Indianara Carvalho, in varsta de 22 de ani, si-a pus fundul bataie si a castigat titlul pentru cel mai frumos posterior din Brazilia, in defavoarea celorlalte 26 de participante. Mai mult decat atat, tanara spera ca prin statutul sau de "fecioara", redobandit in urma interventiei de rejuvenare vaginala, care a inclus si operatia de himenoplastie, sa determine oamenii sa priveasca intr-un mod mai respectuos competitia sexy Miss BumBum.

acum 81 luni (10 Dec 2014)

Indianara Carvalho, in varsta de 22 de ani, si-a pus fundul bataie si a castigat titlul pentru cel mai frumos posterior din Brazilia, in defavoarea celorlalte 26 de participante. Nu in ultimul rand, domnisoara si-a schimbat si infatisarea, pe care o va face cunoscuta publicului prin intermediul unui pictorial care va fi lansat de Craciun. Mai mult decat atat, tanara spera ca prin statutul sau de "fecioara", redobandit in urma interventiei de rejuvenare vaginala, care a inclus si operatia de himenoplastie, sa determine oamenii sa priveasca intr-un mod mai respectuos competitia sexy Miss BumBum. Imi doresc si sa obtin prin virginitatea mea, in numele concursului Miss BumBum, respectul oamenilor", a declarat brazilianca, care a fost implicata intr-un scandal de proportii dupa ce au aparut zvonuri ca titlul Miss BumBum 2014 ar fi "costat-o" peste aproximativ 90.000 de euro. Procedura de reconstructie a himenului poate fi realizata prin folosirea unui gel chirurgical din care se creeaza un himen care se dizolva dupa cateva zile, sau prin folosirea tesuturilor din interiorul vaginului. Femeile care aleg a doua varianta trebuie sa se abtina de la sex in jur de trei luni de la realizarea operatiei. Citeste si:

FOTO/VIDEO Miss Bumbum 2012: femeia cu cel mai frumos posterior din Brazilia FOTO VIDEO Concurs cu scandal pentru fundul ideal VIDEO Miss Bumbum: scandal si acuzatii de coruptie la concursul care desemneaza "cel mai frumos posterior din Brazilia" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro