FOTO: Pisica cu trei urechi, virala pe Internet

Angajatii centrului au facut o gluma, pornind de la asemanarile din filmul "Star Trek" si motan: Kirk exploreaza spatiul ("the final frontier"), iar motanul are trei urechi, cea de-a treia situata mai in fata ("the final front-ear" - urechea cea mai apropiata de frunte).

acum 101 luni (13 Nov 2015)

O pisica a ajuns preferata internautilor, datorita defectului ei din nastere: are trei urechi. Angajatii de la un centru pentru ingrijirea animalelor au vrut sa o numeasca Capitanul Kirk, dupa celebrul personaj din filmul "Star Trek", insa au ales un nume mai conventional, relateaza BBC.

Motanul a uimit angajatii de la Centrul pentru Salvarea Pisicilor din Norfolk, din cauza defectului din nastere. Sefa centrului, Molly Farrar, a spus ca nu a vazut o pisica cu trei urechi in cei 30 de ani de cand lucreaza acolo.

"Vedem foarte multe pisici fara coada, sau cu bucati din coada taiate, pisici cu un ochi, sau trei picioare, dar acest defect este mai deosebit", a spus Farrar. Angajatii centrului au facut o gluma, pornind de la asemanarile din filmul "Star Trek" si motan: Kirk exploreaza spatiul ("the final frontier"), iar motanul are trei urechi, cea de-a treia situata mai in fata ("the final front-ear" - urechea cea mai apropiata de frunte). ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro