FOTO Pilotul si copilotul unei masini participante la Raliul Transilvaniei, la spital in urma unui accident

FOTO Pilotul si copilotul unei masini participante la Raliul Transilvaniei, la spital in urma unui accident

Monica Costin, director de ingrijiri medicale al Spitalului Clinic Judetean de Urgente Cluj, a explicat pentru News.ro ca pilotul are un traumatism cranio-cerebral si multiple traumatisme la membre, in timp ce copilotul a suferit un traumatism facial minor si un traumatism toracic.

acum 34 luni (6 May 2017)

Accidentul s-a produs la proba speciala 5, care are loc in zona Valea Fericirii, unde o masina a iesit de pe traseu si a izbit un stalp.

"Echipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyundai i20 RS a fost implicat, in aceasta dimineata, intr-un grav accident in timp ce se aflau pe proba speciala 5 - Valea Fericirii - prima a acestei zile", au anuntat organizatorii Transilvania Rally. La fata locului au intervenit medicii aflati la raliu, care au acordat primele ingrijiri. Cei doi au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgente Cluj. Monica Costin, director de ingrijiri medicale al Spitalului Clinic Judetean de Urgente Cluj, a explicat pentru News.ro ca pilotul are un traumatism cranio-cerebral si multiple traumatisme la membre, in timp ce copilotul a suferit un traumatism facial minor si un traumatism toracic. Potrivit directorului organizatoric al Transilvania Rally, Bela Soica, proba speciala 5 a fost intrerupta si apoi parcursa in regim de etapa, iar raliul continua cu celelalte probe speciale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro