FOTO Piata Victoriei din Timisoara a imbracat haine de sarbatoare. S-a deschis editia a zecea a Targului de Craciun

FOTO Piata Victoriei din Timisoara a imbracat haine de sarbatoare. S-a deschis editia a zecea a Targului de Craciun

In ciuda frigului, mii de persoane au iesit din cas[ sa se bucure de spectacolul organizat de Primaria Timisoara ;i Casa de Cultura a Municipiului.

acum 56 luni (2 Dec 2016)

Chiar daca Timisoara pare pustie in timpul zilei, avand in vedere ca foarte multa lume a decis sa plece din oras in minivacanta din preajma Zilei Nationale, inaugurarea Targului de Craciun a umplut Piata Victoriei. In ciuda frigului, mii de persoane au iesit din cas[ sa se bucure de spectacolul organizat de Primaria Timisoara ;i Casa de Cultura a Municipiului. Casutele de la targ au fost deschise, zona gastronomic din parcarea de la Modex, asijderea. Primii care au urcat pe scena din fata Operei au fost cei din Orchestra Timisoara Big Band. Anul acesta, in centrul Timisoarei a fost adus un brad inalt de 16 metri, care, de asemenea, a fost iluminat.. Seara s-a incheiat cu un superb foc de artificii, care au fost lansate din Parcul Central.

Cititi si:

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la Timisoara cu parada fortelor de aparare si de ordine FOTO ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro