FOTO: Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, MORT intr-un accident de masina. Prima ipoteza: sinucidere

UPDATE 11.30: Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, decedat duminică seară, era aşteptat luni dimineaţă la Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, in urma acestui demers judiciar luandu-se in calcul şi varianta reţinerii, au declarat surse judiciare pentru agenţia News.ro. ==== Patronul controversatei firme de dezinfectanți Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de mașină care a avut loc duminică seara in județul Ilfov, in zona localității Corbeanca, după ce maşina firmei pe care o conducea s-a izbit de trei copaci. Ponta menţionează totodată că a confirmat şi Comisia de control a SRI ca in mandatul său de prim-ministru nu a primit "nici măcar o singură informare" pe tema "Hexi Pharma", la fel ca şi in mandatul de trei ani al premierului Emil Boc.

acum 76 luni (23 May 2016)

UPDATE 11.30: Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, decedat duminică seară, era aşteptat luni dimineaţă la Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, in urma acestui demers judiciar luandu-se in calcul şi varianta reţinerii, au declarat surse judiciare pentru agenţia News.ro.

Sursele citate au arătat că Dan Condrea fusese invitat, luni dimineaţă, la Parchetul ICCJ pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile formulate de procurori impotriva sa. De asemenea, in urma acestui demers procurorii aveau in vedere inclusiv varianta reţinerii şi solicitării unui mandat de arestare preventivă, au precizat sursele citate.

Anchetatorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului ICCJ au anunţat că decesul patronului Hexi Pharma nu va impiedica desfăşurarea anchetei in cazul dezinfectanţilor folosiţi in spitale.

Anchetatorii mai arată că, la acest moment, aşteaptă relaţiile judiciare de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov privind recunoaşterea victimei dar şi acte privind imprejurările producerii evenimentului rutier.

Sursele citate mai arată ca Dan Condrea nu era singura persoana susceptibila de a fi trasă la răspundere penală in acest caz astfel şi că procedurile işi urmează cursul in sensul administrării unui probatoriu cat mai complet pentru aflarea adevărului in dosar.

UPDATE: Parchetul General va prelua dosarul accidentului luni dimineaţă de către procurorul de caz, Romulus Varga. Ancheta la faţa locului a fost făcută de un procuror de la Buftea. Potrivit unor informaţii, este posibil ca luni Dan Condrea să fi fost citat la Parchetul General, unele surse susţinand că erau in lucru procedurile de reţinere a acestuia. Se pare că şi la DNA era deschisă o anchetă pe numele lui Dan Condrea.

====

Patronul controversatei firme de dezinfectanți Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de mașină... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro