FOTO. Paginile pe care sefa DNA le-a plagiat in lucrarea ei de doctorat

Vă prezentăm imagini cu pasaje din lucrarea de doctorat a șefei DNA, Laurei Codruța Kovesi, și, alăturate, pasaje din cărți semnate de avocatul Gheorghiță Mateuț, col.

acum 44 luni (21 Nov 2016)

Vă prezentăm imagini cu pasaje din lucrarea de doctorat a șefei DNA, Laurei Codruța Kovesi, și, alăturate, pasaje din cărți semnate de avocatul Gheorghiță Mateuț, col. Aceste imagini puse in oglindă au fost depuse de Grupul de Investigaţii Politice la CNATDCU și preluate de agenția Mediafax.

In 17 noiembrie, Universitatea de Vest Timișoara a anunțat, intr-un comunicat de presă, că teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi este identică in proporție de 4,9 la sută cu alte surse.

Citește și: Universitatea de Vest Timişoara: Teza de doctorat a şefei DNA, Codruţa Kovesi, are 4,9% grad de similaritate cu alte surse. Sesizarea este nefondată pentru 4141 de randuri din cele 4705 analizate și parțial fondată pentru restul

Consultați pasajele identice din lucrarea șefei DNA in galeria foto atașată. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro