FOTO: Oroare din nou - asa descrie presa internationala atacul de la Nisa

O zi de sărbătoare s-a transformat intr-una de doliu Ziarul La Provence vorbeşte despre atentatul de la Nisa, subliniind că "Franţa a fost lovită din nou de oroare".

acum 95 luni (15 Jul 2016)

Tragedia de la Nisa este pe prima pagină a tuturor ziarelor din lume care nu fuseseră trimise incă la tipar cand s-a petrecut.

"14 iulie mortal la Nisa" este titlul de pe prima pagină a ziarului francez La Voix du Nord, iar Le Parisien povesteşte totul sub cuvintele "Oroare la Nisa". Atentatul terorist de la Nisa. O zi de sărbătoare s-a transformat intr-una de doliu

Ziarul La Provence vorbeşte despre atentatul de la Nisa, subliniind că "Franţa a fost lovită din nou de oroare".

The DailyTelegraph a ales aceeaşi fotografie peste care a scris "Zeci de oameni ucişi de teroarea care a lovit Riviera Franceză", iar Daily Mirror titrează "75 de oameni ucişi de un terorist intr-un camion.

"Carnaj terorist" sunt cuvintele alese de publicaţia britanică The Metro pentru a descrie atacul de la Nisa, iar Daily News scrie "80 măcelăriţi".

Publicaţia italiană La Stampa a postat pe varianta sa online imagini şi clipuri de la atentat sub titlul "Noapte de teroare la Nisa".

Deschide galeria foto ca să vezi cum arată primele pagini ale publicaţiilor internaţionale de astăzi. ATENTAT la Nisa, de Ziua Națională a Franței. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro