FOTO Omul-diavol, alungat de familie

FOTO Omul-diavol, alungat de familie

Caim Mortis, un barbat de 42 de ani din Columbia, a reusit sa socheze intreaga lume dupa ce si-a schimbat radical infatisarea pentru a arata ca un demon.

acum 72 luni (19 Oct 2014)

Caim Mortis, un barbat de 42 de ani din Columbia, a reusit sa socheze intreaga lume dupa ce si-a schimbat radical infatisarea pentru a arata ca un demon. Omul-Diavol, cum a fost poreclit, si-a tatuat cu negru albul ochilori, si-a facut implanturi care imita coarnele, iar fata si-a umplut-o cu piercing-uri. Dupa ce rudele l-au respins, Mortis s-a mutat in Mexic, unde oamenii sunt mult mai toleranti fata de cei care au astfel de pasiuni extreme. Vreau sa fiu diferit de ceilalta", marturiseste barbatul, adaugand ca aceasta cultura a modificarilor corporale exista de mult timp si ca nu este o simpla moda sau un curent trecator. Caim este tatuator de meserie, dar si-a inceput recent si cariera de DJ. Barbatul promite spectacole de zile mari cu ocazia Halloween-ului, alaturi de partenera lui, DJ Gisella. Citeste si:

FOTO Are tatuate 24 de cuvinte alese "la nimereala" si vrea sa ajunga un barbat celebru in lume FOTO Omul-svaiter: baiatul care a dus la extrem arta corporala FOTO Tatuajele faciale, intre arta si curaj nebun ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro