FOTO Olimpica la Religie care picteaza si viseaza sa devina chirurg cardiolog: "Dumnezeu este Eul la care alerg atunci cand ma simt pierduta"

FOTO Olimpica la Religie care picteaza si viseaza sa devina chirurg cardiolog:

Alexandra Ingrid Slabu (18 ani) a devenit interesata de spiritualitate pentru ca parintii sai au neglijat sa ii arate aceasta latura cand era mica, iar pasiunea pentru acest domeniu a adus-o apoi in postura de a deveni olimpica la Religie. Adolescenta crede ca oamenii ar trebui sa invete sa se cunoasca mai bine, sa accepte ca mai si gresesc, dar sa isi caute si forta interioara.

acum 45 luni (25 Feb 2017)

Alexandra Ingrid Slabu (18 ani) a devenit interesata de spiritualitate pentru ca parintii sai au neglijat sa ii arate aceasta latura cand era mica, iar pasiunea pentru acest domeniu a adus-o apoi in postura de a deveni olimpica la Religie.

"Stiam sa imi fac rugaciunea de seara, rugaciunea de dimineata, stiam ca e frumos sa imi fac o cruce inainte de masa, dar toate acestea nu mi-au fost explicate la un nivel mai profund", ne spune Alexandra cu o usoara urma de regret.

In scoala primara a participat la mai multe concursuri de Religie, dar si pictura, reusind fie sa le castige, fie sa se claseze pe locul al doilea. Tanara este pasionata de pictura, lucrarile sale vorbind practic de la sine, dar recunoaste cu umor ca nu si-a folosit deocamdata talentul decat la orele de Biologie pentru a face diverse desene. Tanara spera ca la olimpiada din acest an, care va avea loc in luna martie, sa reuseasca sa castige faza judeteana si sa se califice la olimpiada nationala. "Am simtit ca nu trebuie sa explic nimic, pentru ca lucrurile pe care le spuneam erau deja intelese. Am simtit ca eram ascultata, si nu neaparat de tinerii cu care intram in contact, ci mai mult de persoana care vreau sa fiu si care se infiripa in interior", ne spune Alexandra ce a simtit atunci.

"Mi se pare fascinant sa poti salva viata unui om"

Olimpica a radiografiat societatea actuala, concluzionand ca majoritatea oamenilor se tem de ceea ce sunt si le este frica sa recunoasca ceea ce sunt. Mi se pare un lucru fara fundament, pentru ca Dumnezeu este acea pace interioara la care noi tindem sa ajungem prin cultivarea virtutilor pe care pun accent aproape toate religiile", ne explica Alexandra.

Cand vorbeste despre Dumnezeu , olimpica nu are nicio greutate in al descrie: "Este Eul la care alerg atunci cand ma simt pierduta, cand simt ca exteriorul si-a pus amprenta peste ceea ce incerc sa cons... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro