FOTO O statuie infricosatoare, inalta de trei metri, a aparut langa zidul Penitenciarului din Timisoara

FOTO O statuie infricosatoare, inalta de trei metri, a aparut langa zidul Penitenciarului din Timisoara

Silueta masculina inalta de 1,90, imbracata in costum impregnat in rasina, cu camasa alba, masca de gaze si copex de cativa metri care se termina intr-un craniu, e asezata pe un soclu de beton, inalt de un metru.

acum 72 luni (16 Apr 2018)

GALERIE FOTO Grupul artistic Baraka a inaugurat o galerie de arta contemporana in aer liber, deasupra ruinelor fostei cazarmi a Timisoarei, langa Penitenciar. Deschiderea galeriei s-a realizat cu prezentartea unei instalatii de arta contemporana care reinterpreteaza unul din cele mai cunoscute monumente din lume, Cristo Redentor, amplasat la sud de Rio - Brazilia- pe muntele Corcovado. Silueta masculina inalta de 1,90, imbracata in costum impregnat in rasina, cu camasa alba, masca de gaze si copex de cativa metri care se termina intr-un craniu, e asezata pe un soclu de beton, inalt de un metru. Baraka are la baza un grup de artisti vizuali masteranzi ai Facultatii de Arte si Design din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Cei patru artisti, Paul Feier, Adrian Popa, David Iancu si Mihai Toth, au in CV expozitii si evenimente culturale locale si internationale, rezidente si tabere artistice in strainatate (Ungaria, Serbia, Argentina), si au dobandit, deja, premii importante din partea Uniunii Artistilor Plastici. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro