FOTO O olimpica picteaza tricouri si tenisi: transforma hainele si accesoriile in adevarate capodopere

FOTO O olimpica picteaza tricouri si tenisi: transforma hainele si accesoriile in adevarate capodopere

Adina Constantin (18 ani) este o adolescenta polivalenta, obtinand locul I la olimpiada nationala de Educatie Tehnologica in clasa a VII-a, dupa ce cu un an in urma castigase experienta la aceeasi competitie. Voia sa devina medic, dar a ales pictura In paralel, incepand cu clasa a IX-a, a participat timp de trei ani la toate olimpiadele de Romana, fara sa obtina un loc pe podium, insa emotiile au jucat un rol important in ceea ce s-a intamplat. Olimpica isi va deschide un atelier de pictura, la care viseaza de mult, dar se va concentra si pe partea de amenajari interioare, ce presupune foarte mult simt estetic.

acum 74 luni (23 Jan 2017)

Adina Constantin (18 ani) este o adolescenta polivalenta, obtinand locul I la olimpiada nationala de Educatie Tehnologica in clasa a VII-a, dupa ce cu un an in urma castigase experienta la aceeasi competitie.

Pe langa proba teoretica, elevii calificati la aceasta olimpiada trebuiau sa confectioneze diverse obiecte din materialele pe care le aveau la dispozitie, iar Adina a excelat la acest capitol, realizand un avion din materiale reciclabile si un ornament cu tematica de Pasti.

Adolescenta a participat in clasa a VIII-a la patru olimpiade, fiind vorba de Romana, Biologie, Religie si Educatie Tehnologica, dar dincolo de pasiunea ei pentru aceste materii, ea este si o pictorita foarte talentata. Tanara isi aminteste ca desena inca de la gradinita, iar talentul sau a fost rasplatit cu mai multe premii in gimnaziu, punctand inclusiv la un concurs national de grafica.

Adina este pasionata si de creatie literara, participand incepand cu clasa a IX-a la un concurs cu acest specific organizat la Braila, pe sectiunea de critica literara. Eleva care invata la Colegiul National "Costache Negri" din Galati a ales sa si ilustreze poeziile pe care a ales sa le interpreteze, tinand cont ca este foarte talentata si la desen.

Voia sa devina medic, dar a ales pictura

In paralel, incepand cu clasa a IX-a, a participat timp de trei ani la toate olimpiadele de Romana, fara sa obtina un loc pe podium, insa emotiile au jucat un rol important in ceea ce s-a intamplat.

"Mi-a parut rau cel mai mult de olimpiada de anul trecut la care am participat, pentru ca am gresit fara sa imi dau seama. Acesta presupune strangerea de fonduri prin organizarea unor show-uri de talente si spectacole de Craciun, dar si a altor activitati, iar banii sunt folositi ulterior pentru realizarea unor proiecte cu impact in comunitatea locala.

Dupa ab... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro